Bajnok a női NB2-es csapatunk!

Női NB2-es csapatunk tegnap játszotta le a 19. fordulóból elhalasztott Hatvan elleni mérkőzését. 

Csapatunk Győrik és Fogl góljaival már az első félidőben megnyugtató, 2 gólos vezetésre tett szert. Szünet után tovább nőtt a soroksári fölény, Váradi és Molnár találataival alakult ki a 4-0-ás végeredmény. Ezzel a győzelemmel biztossá vált, hogy a Soroksár SC nyeri a Női NB II. Keleti csoportját! Ez azonban nem jelent automatikus NB I-es indulást, mert előbb a Nyugati csoport bajnokával, a Puskás Akadémiával kell osztályzót játszanunk, majd a párharc győztese az NB I. 11. helyezettjével kell megmérkőzzön a feljutásért!

Gratulálunk női csapatunknak és sok sikert kívánunk az osztályzó mérkőzésekhez!

Győzelem a Vasas ellen

Az Újpesti vereség után ismét győzni tudott női csapatunk! A másodosztályú bajnokság 9 fordulójában idegenben, 6-4 arányban győzték le a lányok a Vasas Akadémia csapatát! Csapatunk így 6 győzelemmel és 1 verességgel a tabella 3. helyén áll a 100%-os Újpest, és az egy meccsel többet játszó Nyíregyháza Spartacus mögött. Vágó Fanny tanítványai az első félidő végére magabiztos vezetést szereztek, melyet újabb 2 góllal növeltek a 2. játékrész elején. A mérkőzés vége viszont a hazaiaknak sikerült jobban, 3 gólt szerezve kozmetikázták az eredményt, de egyenlítésre már nem futotta az erejükből!

 

Vasas Akadémia - Soroksár SC:  4-6  (1-4)

Soroksár SC: Terestyéni- Benke D., Mikó, Hodászi, Fogl, Tenyei-Tóth, Győrik, Benke A., Ott, Rőhberg, Horváth Zs.

Csereként pályára léptek: Horváth K., Mészáros, Antalicz, Patkós

Vezetőedző: Vágó Fanny

Gólszerzők: Turcsányi (46., 71., 76.), Papp (70.) illetve Benke A. (6., 40.), Fogl (25., 52.), Tenyei-Tóth (45.), Horváth Zs. (61.)

Újabb fölényes győzelem

Hétvégén a női NB2 7 fordulójában újabb fölényes győzelmet aratott csapatunk, ezúttal hazai pályán 8 góllal verték a Kazincbarcika együttesét. Vágó Fanny vezetőedző a Terestyéni, Benke D., Hodászi, Fogl, Tenyei-Tóth, Győrik, Benke A., Győrik, Ott, Patkós, Rőhberg, Horváth összeállítású csapatnak szavazott bizalmat. Az első félidő 20. percéig tartotta magát ellenfelünk, ekkor Fogl szerezte meg a vezetést a Soroksár számára. Bő 10 perccel később Benke Dorka duplázta meg az előnyünket, így a szünetben már 2 góllal vezettünk. 

A második játékrészben aztán hengerelt női csapatunk. Az 54. percben Benke Annamária végleg eldöntötte a mérkőzést, megszerezte 3. gólunkat. A későbbiekben Benke Annamária még egyszer betalált, majd Ott, Mikó és Horváth 2 góljával kialakult a   8-0-ás végeredmény. Ezzel csapatunk 100%-os teljesítménnyel 2. a tabellán a szintén 100%-os és több meccset játszó Újpest mögött. A következő fordulóban kerül sor a bajnokság rangadójára, ugyanis Vágó Fannyék a listavezető vendégei lesznek!

Tisztes helytállás a Magyar Kupában

Soroksár SC - Astra-ALEF-HFC- Üllő  :  0-2   (0-0)

Szamosi Mihály Sporttelep,    vezette: Bognár Réka  (Domján Dávid, Deme Rajmund)

 

Soroksár: Terestyéni- Benke, Mikó, Fogl, Tenyei-Tóth, Győrik, Ott, Patkós, Rőhberg, Váradi, Horváth

Csereként pályára léptek: Antalicz, Benke, Hodászi

Vezetőedző: Vágó Fanny

Astra: Farkas- Rozmis, Szakonyi, Vicsek, Sipos, Vidács, Véninger, Erdész, Nádudvari Anna, Rácz, Németh

Csereként pályára léptek: Brázovics, Gyolcsos, Kubitsch, Nádudvari Andrea

Vezetőedző: Szász Ferenc

Gólszerzők: Vidács, Sipos

 

Vasárnap délelőtt az NB1-es Astra volt másodosztályú női csapatunk ellenfele. Az erőviszonyok alapján a mérkőzése egyértelmű esélyese a vendég csapat volt, ennek ellenére az első félidőben mindvégig kiegyenlített játékot láthattunk. A kapuk jobbára nem forogtak veszélyben, a félidő egyetlen helyzetét az Astra hagyta. Egy bal oldalról középre lőtt labdát, a vendég támadó 3 méterről kapu fölé vágta. Vágó Fanny tanítványai igazi helyzetig nem jutottak el, de a védekezésük kifogástalan volt.

A második félidőben sem változott a játék képe, a küzdelem dominált. Alig 15 perc elteltével aztán megtört a jég, egy szögletet követően a vendégek csapatkapitánya közelről a hálóba fejelt. Ezután próbált többet támadni a Soroksár, de ezáltal fellazult a védekezés. Ezt kihasználva egy kapu előtt kavarodást követően Sipos kettőre növelte az Astra előnyét. A hajrában beszorult kapuja elé az NB1-es csapat, de nem sikerült gólt szereznie a Soroksárnak, így megérdemelten jutott tovább az Astra, de Vágó Fannyéknak sincs szégyenkezni valójuk!

Sorsoltak a női Magyar Kupában

Vágó Fanny irányította női NB2-es csapatunk a Magyar Kupa 1. fordulójába magabiztos győzelmet aratott Makón, majd a Hajdúszoboszló visszalépése miatt játék nélkül jutott tovább a 3. fordulóba. A sorsolást követően már azt is tudjuk, hogy október 10-én az NB1-es Astra- Alef-HFC- Üllő lesz az ellenfelünk!

Győzelemmel rajtoltunk a bajnokságban!

Hétvégén a Női NB2 Keleti csoport 2. fordulójában a Haraszti úton fogadta a Soroksár a Szolnok csapatát. 

Webfejlesztés

Logo_vektor.png