Impresszum

A Soroksár SC hivatalos honlapja: www.soroksarsc.hu

A Soroksár SC Utánpótlás hivatalos honlapja: www.soriup2014.hu

 

Kiadó: Soroksár Sport Club Kft.

Postacím: 1239 Budapest, Haraszti út 26.

Telefon: +36 1 289 0122

 

A tárhelyszolgáltató adatai:  Amazon Web Services

A tárhelyszolgáltató székhelye: Seattle, Washington, Egyesült Államok

A tárhelyszolgáltató elérhetősége: https://aws.amazon.com/

 

Webdesgin, webfejlesztés: Garand Design

Jogi nyilatkozat

A látogató a www.soroksarsc.hu, illetve a www.soriup2014.hu honlap (továbbiakban, mint honlap) használatával elfogadja az alábbi feltételeket:

 

Az oldal tulajdonosa és üzemeltetője a Soroksár Sport Club Kft. Jelen oldalon található cikkek, videók és fotók a Soroksár Sport Club Kft. tulajdonát képezik.

 

Az oldal minden szempontból, beleértve, ám nem kizárólag, az általános designt és tartalmat is, üzleti szabályozás, szerzői jogok, erkölcsi jogok, design jogok (akár levédett, akár nem levédett designról van szó), valamint a szellemi jogokra vonatkozó egyéb törvények védelmét élvezi.

 

A Soroksár Sport Club Kft.-vel kötött kizárólagos jóváhagyási vagy más vonatkozó írásos megállapodás nélkül tilos az oldal bármely részét vagy tartalmát bármilyen módszerrel, illetve technikával másolni vagy bármilyen más módon kiemelni, és az oldal, a tartalom, illetve minden kapcsolódó jog a Soroksár Sport Club Kft. kizárólagos tulajdonában marad.

 

A honlapról bármilyen adatot (szöveg, grafika, fotó, audió vagy videó anyag) átvenni csak a honlapra való hivatkozással lehet, kizárólag azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, illetve a honlapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

 

A jogosulatlan felhasználás jogi következményeket von maga után, melynek keretében a Soroksár Sport Club Kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és a jogsértő által okozott kár megtérítését.

 

A Soroksár Sport Club Kft. pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a honlapon megjelentekből eredő esetleges károkért felelősséget nem vállal.

 

A www.soroksarsc.hu domainnév szerzői jogi védelmet élvez. Felhasználása – a hivatkozás kivételével – kizárólag a Soroksár Sport Club Kft. előzetes írásos hozzájárulásával lehetséges.