Bemutatkoznak új igazolásaink

Hodászi Eszter

A Soroksár színeiben folytatja pályafutását Hodászi Eszter. A 20 éves belső védőként és védekező középpályásként is bevethető játékos a Ferencvárosból érkezett vissza a sárga-feketékhez.

A tavalyi szezonban az FTC-ben 12 mérkőzésen volt a zöld-fehérek keretében, kezdőként egyszer, csereként ötször lépett pályára, valamint öt alkalommal a kispadon kapott helyet.

Nem ismeretlen játékosunk számára a Soroksár, ugyanis a ferencvárosi idény előtt több évig csapatunknál szerepelt.

A 2022/23-as bajnoki szezonban a Soroksár színeiben 16 bajnoki és 3 Magyar Kupa mérkőzésen kapott lehetőséget, ezeken összesen 4 gólt szerzett.

Hanász Vanda

Hanász Vanda szintén a Ferencvárosból érkezett a Soroksár együtteséhez. A mindössze 14 éves középpályás márciusban tölti majd be 15. életévét, új igazolásunk a zöld-fehérek utánpótlásából került fel a felnőtt csapatba.

Ferencvárosi pályafutása során a korosztályos csapatok meghatározó játékosaként szerepelt, az U15-ös együttessel bajnoki címet szerzett, majd az U17-es gárda csapatkapitányaként szerepelt.

Az idei szezonban eddig 10 mérkőzésen lépett pályára, mindegyiken kezdőként, valamint 3 gólt szerzett.

Major Janka

Major Janka is a Ferencváros utánpótlásából érkezett együttesünkhöz. A mindössze 16 éves kapus 2022 augusztusában a Kelen SC-től igazolt a Fradiba, ahol azóta alapemberként számítottak rá. A kapuban nyújtott stabil teljesítményével hozzájárult csapatai sikeréhez, megbízhatósága révén fontos tagja lett a Ferencváros utánpótlásának.

A 2022/23-es idényben összesen 36 mérkőzés fűződik a nevéhez, pályára lépett az U17-es és az U19-es csapatban is, valamint csereként lehetőséget kapott az NBI-es együttesnél az Újpest elleni bajnoki mérkőzésen.

A 2023/24-es őszi szezonban is remek teljesítménnyel segítette a Ferencváros korosztályos csapatait.

Rosie Genoveva

Rosie Genoveva Romániából érkezett Soroksárra.

Új igazolásunk 6 évig futballozott a CS Real Craiova együttesében, majd az Universitatea Alexandria csapatánál töltött 3 évet. Ezt követően a Politehnica Timisoara gárdáját erősítette 2 éven keresztül, végül a CS Gloria 2018 Bistrita-Nasaud-hoz igazolt, onnan érkezett most klubunkhoz.

Pályafutása során szerepelt az U15-ös, U17-es, U19-es, valamint tagja volt a felnőtt román válogatottnak is.

Kern Fanni

Az ETO FC Győr együttesétől kölcsönbe érkezett a Soroksárra Kern Fanni. A 17 éves játékos 2022 augusztusában a Ferencváros korosztályos csapatából igazolt Győrbe, ahol azóta az utánpótlás bajnokságok és az élvonalbeli mérkőzéseket tekintve összesen 88 meccs fűződik a nevéhez. A 2022/23-as szezonban tagja volt a bajnoki ezüstérmes csapatnak.

A Győr előtti időszakot tekintve a Ferencváros U17-es csapatának kapitányaként bajnokságot nyert, valamint az NBI-es együttesben pont a Soroksár SC ellen mutatkozhatott be csereként.

Megosztás:

További bejegyzéseink

Végeredmény: Szeged- Soroksár: 0-0 (0-0)

2024. April 28.

Szeged- Soroksár beharangozó

2024. April 25.

U13-as csapatunk Horvátországban járt

2024. April 25.

Soroksár- Budafok összefoglaló

2024. April 22.