Gólgazda győzelmek jellemezték utánpótlásunk hétvégéi mérkőzéseit

2023. 04. 18., Kedd

U12: Iváncsa KSE – Soroksár SC 0 – 8

Edzői értékelés: Talán ez az egyetlen olyan párharc a bajnokság ezen szakaszában, ahol nem vagyunk alkatilag gyengébbek. Ennek megfelelően jól érvényesültek a gyerekek, akik nagy játékkedvvel futballoztak mindvégig. Jól védekeztünk, agresszívan és előrefelé, a párharcaink is jobb minőségűek voltak. Helyenként remekül kombináltunk, bár sokszor keskeny fronttal, mert még mindig nem tudunk mit kezdeni ezzel a területtel. Sok kiemelkedő egyéni teljesítmény volt.

2023. 04. 22., Szombat

U19: Szolnoki MÁV – Soroksár SC 0 – 4

Edzői értékelés: Elég hamar sikerült alkalmazkodni a pálya minőségéhez és magunkhoz ragadtuk az irányítást. Kombinatív játékra nem nagyon volt alkalmas a füves talaj, ezért hosszú labdákkal dolgoztunk ki helyzeteket. A hazai csapat pontrúgásaiban volt veszély, de most a szerencse is velünk volt. A második félidőt egyből góllal kezdtük és ezzel el is döntöttük a mérkőzést. A bal oldalunk kimondottan aktívan játszott végig a mérkőzésen. Gratulálok a győzelemhez!

U17: Szt. István SE – Soroksár SC 1 – 4

Edzői értékelés: Ma a motivált, agresszívabb arcunkat mutattuk meg, és ez lényegesen jobb minőségű játékot eredményezett. Az első félidőben még hullámzó volt a játék, voltak problémáink szélen és a rögzített szituációk levédekezésénél. Nehezebben építkeztünk hátulról, viszont volt potenciál a támadásainkban, a jobb hozzáállásnak köszönhetően pedig lényegesen több második labdát és párharcot nyertünk meg. Végig látszott, hogy jobb egyéni képességekkel rendelkezünk, de ez igazán a második félidőben érződött. Megoldottuk a labdakihozatalokat, így jobban fel tudtuk építeni a támadásainkat. Szép gólokat rúgtunk és voltak egészen kiváló egyéni teljesítmények is.

U15: Viadukt SE – Soroksár SC 1 – 0

Edzői értékelés: Tompán és körülményesen játszottunk, főleg elől! Bár sok helyzetet kialakítottunk, de nagyon rossz döntéseket hoztunk, ami miatt minden kimaradt… ahogy a fociban lenni szokott, ezt büntetlenül nem lehet megúszni! A hazaiak egyszer jöttek el a kapunkig, amiből meg is szerezték a győztes találatot, mi pedig elszenvedtük az első vereségünket az idei szezonban! A hátra lévő meccsekre ennél több kell mindenkitől!

 2023. 04. 23., Vasárnap

U13: ESMTK – Soroksár SC 2 – 0

Edzői értékelés: Az első 20 percben sajnos belealudtunk a mérkőzésbe. Pontatlanok voltak a passzaink és sok volt a labdakezelési hibánk. Ellenfelünk egy les gyanús helyzetből gólt szerzett, de jobb helyezkedéssel, emberfogással elkerülhető lett volna a gól. A továbbiakban próbáltuk rendezni a sorainkat, ami nagyjából sikerült is. Továbbra is pontatlanok voltunk, nem működtünk együtt csapatként, sok volt az egyéni rossz döntés. Hiányzott a tűz és a lelkesedés a csapatból. Ellenfelünk kétszer jutott el a kapunkig, két gólt lőtt belőle, mi sajnos 4 helyzetből egy gólt sem lőttünk. Az jó, hogy voltak helyzeteink és összességében voltak szép támadásaink és néha jobban is játszottunk ellenfelünknél, de be kell rúgni a helyzetek és pontosabban kell játszanunk.

U16: Barca Academy – Soroksár SC 1 – 7

Edzői értékelés: Rendkívül motiváltan és jó intenzitással kezdtük a mérkőzést. Sokat segített, hogy az első negyed óra végén megszereztük a vezetést, majd hamarosan megnyugtató előnyre tettünk szert. Innentől kezdve felszabadultan játszhattunk, megjött az önbizalom is és gyakran szemre is tetszetősen futballoztunk. Végig kézben tartottuk a találkozót és a játék képe alapján nem túlzó a hat gólos különbség sem. Gratulálok a csapatnak, jó az irány amerre elindultunk, most már nem szabad eltérni tőle!

Megosztás:

További bejegyzéseink

Soroksár- Haladás beharangozó

2024. March 28.

Szerződést hosszabbítottunk védőnkkel

2024. March 28.

Honvéd – Soroksár összefoglaló

2024. March 18.

Végeredmény: Honvéd- Soroksár : 4-1 (3-0)

2024. March 17.