Kisebb korosztályaink is pályára léptek a hétvégén

2023. 04. 22., Szombat

MARSI KUPA, Gyál

U9

Edzői értékelés: A tornát nagyon álmosan kezdtük az első mérkőzésen. Teljesen más mentalitású csapat ment föl a pályára a maradék 4 mérkőzésre. Rengeteg gólt szerezve, sok nagyon szép támadást vezetve és masszív védekezést produkálva szereztük meg a tornagyőzelmet. Szinte mindenki rúgott gólt. A torna legjobb játékosa: Bak Hunor

U7

Edzői értékelés: Ellenfeleink a Pestszentimrei SK, a Gloriett SE és a házigazda Gyáli BKSE voltak. Álmos kezdés után magunkra találtunk, és fegyelmezetten játszottak a gyerekek. A tornán kevesebb lőtt góllal lettünk harmadikok. A torna legjobbja: Selmeci András lett.

2023. 04. 23., Vasárnap

U11: Regionális Bozsik Torna, Pesterzsébet

Edzői értékelés: Talán az idei lejobb játékunkat mutattuk a tornán, sokat passzoltunk rengeteget mozogtunk labda nélkül és ennek eredménye meg is mutatkozott a támadásvezetéseinknél, amiből 21 gólt szereztünk a 4 mérkőzés alatt. Képességbeli fölényünk most látszódott legjobban, párharcokat alig vesztettünk ellenfeleink képtelenek voltak labdát birtokolni ellenünk, szinte 3 kapura lövésen kívül nem is nagyon forgott veszélyben a kapunk. Gratulálok a srácoknak kimondottan ügyesek voltak!

U10: Körzeti U11-es Bozsik Torna, Soroksár

Edzői értékelés: A mérkőzéseken hullámzó teljesítményt nyújtottak a fiúk, védekezésben sokszor figyelmetlenek voltak, emiatt könnyű gólokat kaptunk. A támadásainknál voltak kiváló helyzetfelismerések, amiknek nagyon örültem. A legfontosabb még mindig, hogy a csapat élvezte a játékot.

U9: Soroksár SC – Újpest FC 6 – 8 ( felkészülési mérkőzés )

Edzői értékelés: Ismét nagyon jó mérkőzést játszottunk az Újpest FC ellen. Az elején gyorsan megszereztük a vezetést és sokáig szervezetten játszottunk. A labdaszerzéseknél is egyre okosabban mozognak együtt a srácok. A tegnapi torna érződött a srácokon, gyorsan kezdtek fáradni és az ellenfél kihasználta a kihagyásokat.

Megosztás:

További bejegyzéseink

Soroksár – Budafok beharangozó

2024. April 18.

Soroksár- Siófok összefoglaló

2024. April 15.

Végeredmény: Soroksár – Siófok: 2-0 (1-0)

2024. April 14.

Remek siker után, újabb kihívás előtt

2024. April 12.