Átigazolási hírek

Játékosaink az egyéni edzéstervek elvégzését követően újra együtt készülnek a Haraszti úton.

A tavasszal bejelentett szerződéshosszabbításokat követően csapatunk rutinos kapusa, Holczer Ádám és középpályása Köböl Krisztián is marad Soroksáron. Ádám először 2014-ben igazolt a Sorihoz, ahol 2 és fél év alatt teljesítményével ferencvárosi szerződést harcolt ki magának. Két évvel ezelőtt öltözött újra sárga-feketébe és továbbra csapatunk meghatározó alakja a pályán és azon kívül is. Köböl Krisztián szintén 2 éve csatlakozott hozzánk, azóta pedig a csapat 49 mérkőzésen 4 gólt szerzett.

A védelem megerősítése érdekében Bolla Gergő érkezett a Haladás együttesétől. A 24 esztendős utánpótlásválogatott játékos a pálya közepén és a bal oldalon is bevethető. Gergő a szombathelyiek sajátnevelésű játékosa, az előző szezonban 20 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, melyeken 1 gólt szerzett.

Minden megegyezett klubunk az utánpótlás válogatott, fiatal Somfalvi Bencével, aki az Illés Akadémiát követően a Puskás Akadémia II. csapatában pallérozódott. Bence illeszkedik az együttes filozófiájába, mely szerint fiatal tehetséges játékosoknak adunk lehetőséget, hogy megmutassák magasabb szinten is képesek teljesíteni!

Klubunkban minden játékosának sikeres és sérülésmentes szezont kívánunk!

Megosztás:

További bejegyzéseink

Átigazolási hírek

2024. June 28.

Hétfőn elindult a soroksári Nyári Focitábor!

2024. June 25.

Siker Krakkóban

2024. June 25.

Elkezdtük a felkészülést

2024. June 24.