Fényes érmek az utánpótlásban

A 2023 – 2024-es bajnoki évadban 7 korosztályban versenyeztek bajnoki rendszerben utánpótlás csapataink és közülük három érmes helyezést ért el.

Pandur Péter edző által vezetett U19-es csapatunk remek hajrával az MLSZ Regionális bajnokság Kiemelt Keleti csoportjában a 2. helyet szerezte meg.

U17-es csapatunk, Pördi Ádám edzővel 9. helyezést ért el az MLSZ Regionális bajnokság Kiemelt Nyugati csoportjában. Teljesítményükben figyelemre méltó, hogy az utolsó 7 lejátszott mérkőzésükön 3 győzelem és 4 döntetlen született, még a dobogós csapatok sem tudták legyőzni Őket.

U16-os korosztályú csapatunkban sok változás történt az év folyamán, ami magyarázza a változó eredményeket. Az MLSZ Regionális bajnokság Kiemelt Nyugati csoportjában 8. helyen végeztek Kiss Péter edző tanítványai.

U15-ös csapatunk folyamatosan javuló eredményekkel és játékkal az MLSZ Regionális bajnokság Alap Közép csoportjában második helyet, ezzel együtt ezüstérmet szerzett.

U14-es regimentünk, Kondér Gábor edző irányítása alatt végig jól teljesített a szezonban, és az őszi eredményeket is figyelembe véve szerezte meg az MLSZ  Regionális bajnokság Alap Közép csoportjának BAJNOKI CÍMÉT, és így jogot szereztek, hogy a következő évi U15-ös bajnokságban a Regionális bajnokság Kiemelt csoportjában induljanak!

U13-as csapatunk az MLSZ Regionális bajnokság Alap Közép csoportjában szerepelt, ahol nincsen bajnoki tabella. Ha lenne, akkor az első helyet birtokolná Kondér Gábor csapata, míg a csapatból Koplányi Ádám gólkirályi címet szerzett.

U12-es csapatunk – hasonlóan az U13-hoz –  az MLSZ Regionális bajnokság Alap Közép csoportjában játszott rendszeresen. A képzeletbeli tabellán az előkelő 2. helyet uralja Hajdu Patrik együttese.

GRATULÁLUNK Az elért eredményekhez!”

Megosztás:

További bejegyzéseink

Hétfőn elindult a soroksári Nyári Focitábor!

2024. June 25.

Siker Krakkóban

2024. June 25.

Elkezdtük a felkészülést

2024. June 24.

Fényes érmek az utánpótlásban

2024. May 31.