U14-es csapatunk Horvátországban járt!

U14-es csapatunk március 28. és 31. között Horvátországban vett részt az Umag Trophy-n!

 

 

Keret: Pleszkáts Milos, Csordás József, Rigó Norman, Oláh Zoltán, Berendi Zsombor, Márfi Máté, Tőzsér Patrik, Csorbai Hunor, Gál Ákos, Nagy Márton, Nagy Roland, Litz Péter, Kósa Zoltán, György Szilárd, Knauer Botond, Sziráki Zalán, Schultz György
Edzők: Kondér Gábor és Lippai Patrik

 

A csoportkört 3 győzelemmel és 2 vereséggel zártuk ami azt jelentette, hogy vasárnap a 6. helyért játszhatunk, újabb olasz ellenfél ellen. Sajnos komoly küzdelem után büntetőkben maradtunk alul de így is előkelő 6. helyen zártunk!

 

 

Kondér Gábor, U14 vezetőedző
“Minden tekintetben nagyon hasznos négy nap volt. Egy ilyen tornának hatalmas az összterhelése, intenzívek a mérkőzések, feszített a program. Végül is az eredményeket és a játékot tekintve nem kaptunk más képet, mint az itthoni munkában. Ha az egyéni ügyességet, a játékszervezésből adódó lehetőségeinket nézzük, akkor előrébb kellett volna végeznünk, viszont a keretünk egészében már erőtlen, védekezni kevesen akarnak, futni pedig még kevesebben. Volt nagyon jó meccsünk, elsősorban amikor sikerült a párharcainkat megoldani, viszont kaptunk ki úgy, hogy ellenfelünknek egy kapura lövése volt. Biztos vagyok benne, hogy minden játékosnak nagy élmény volt a torna, és remélem egynek-kettőnek a futball karrierjéhez is hozzá tud majd tenni.”

 

Felkészül U13-as csapatunk mivel április 18. és 21. között ők is útba veszik Horvátországot!

 

Hajrá Sori!

Megosztás:

További bejegyzéseink

Szeged – Soroksár összefoglaló

2024. April 29.

Végeredmény: Szeged- Soroksár: 0-0 (0-0)

2024. April 28.

Szeged- Soroksár beharangozó

2024. April 25.

U13-as csapatunk Horvátországban járt

2024. April 25.