Nagyszerű siker Szegeden

Női NB1-es csapatunk az elmúlt fordulóban aratott idegenbeli siker után újra vendégségbe utazott, ezúttal a St Mihály ellen léptek pályára a gyönyörű Szent Gellért Fórumban. A mérkőzésen sikerült újabb remek eredményt elérnünk, az 1-0-ás végeredmény, pedig azt is jelentette, hogy ismét kapott gól nélkül hoztuk le találkozót.

Vezetőedzőnk, Dukon Béla gondolatai a mérkőzésről: „Ki-ki mérkőzésre készültünk, tudtuk, hogy a még jobb helyezéshez pontot, pontokat kell szereznünk. Nagyon jól kezdtünk, uraltuk a játékot, sok helyzetet dolgoztunk ki, a 24.percben pedig egy szép támadás végén Gégény Petra megszerezte élete első NB1-es gólját. Úgy gondolom, megérdemeltük a győzelmet, a lányok hatalmas munkát tettek bele a kilencven parcbe, végig stabil volt a játékunk. Ez az egész csapat győzelme volt, sok van még a lányokban, és egyre jobban összeérnek a fiatalok és a rutinosabb játékosok.

Ki kell még emelnem Nagy Vanesszát, aki óriási segítség a csapatnak, mezőnymunkája meghatározó, góljai, gólpasszai sokat adnak nekünk. A hétvégén újabb rangadó vár ránk Fehérváron, remélem, tovább megyünk ezen az úton.”

Kész-St.Mihály Szeged – Soroksár 0-1 (0-1)

Ascher – Mucsi (Jákri 62.p.), Szíjártó, Váradi, Nyul – Bozsik, Győrik – Molnár, Patkós, Gégény (Rapp 91.p.) – Nagy V. (Ranyhóczki 78.p.)

Gól: Gégény, 24.p.

Megosztás:

További bejegyzéseink

44. perc: Szeged- Soroksár: 0-0

2024. April 28.

Szeged- Soroksár beharangozó

2024. April 25.

U13-as csapatunk Horvátországban járt

2024. April 25.

Soroksár- Budafok összefoglaló

2024. April 22.