Utánpótlás csapataink eredményei

15. hét eredményei

2023. 04. 12., Szerda

U12: Soroksár SC – DMTK 2 – 3

Edzői értékelés: Sok szép dolgot mutattunk magunkból ma is, annak ellenére, hogy nyilvánvalóak a hiányosságaink is. Hatalmas erővel kell dolgozni mindenkinek, hogy a meglévő deficiteket ne cipeljük sokáig magunkkal. A gyerekek mentalitása tetszett ez jó alap a továbblépéshez. Alkatilag, erő, dinamika terén eléggé le vagyunk maradva, a technikánk elfogadható, de a párharckészségünk gyenge még. Bár nem lényeges, de sajnáltam, hogy a végén elvesztettük a mérkőzést. Időnként remekül játszottunk, jól kombináltunk, csak az áttörésekkel és a helyzetek kihasználásával van sok problémánk.

2023. 04. 13., Csütörtök

U13: Soroksár SC – DMTK 2 – 4

Edzői értékelés: Jól indult a mérkőzés, jól játszottunk, voltak szép támadásvezetéseink, passzaink, és labda vesztés esetén visszatámadtunk, illetve megelőztük ellenfelünket a felíveléseknél. Két góllal is vezettünk, de sajnos egy bűntetőből és egy szögletből kiegyenlítettek, és innentől kezdve megváltozott a játék képe. Elkezdtünk kapkodni, nem jöttek be a cselek és már az összjáték sem működött úgy, ahogy előtte. Átvettük ellenfelünk játékát, elkezdtük felrugdosni a labdát kirúgások és szabadrúgások esetén, ahol ők magassági fölényben voltak. A védekezésünk sem volt már jó, így ellenfelünk a helyzeteit berúgta és megnyerte a mérkőzést.

2023. 04. 15., Szombat

U19: SZAC – Soroksár SC 3 – 2

Edzői értékelés: Ahogy a nagykönyvben szokott lenni… kimaradnak a nagyobbnál nagyobb helyzetek, majd az ellenfél az első lehetőségét gólra váltja. A mérkőzés több periódusában eldönthettük volna a találkozót, de sajnos a kontrára berendezkedett hazai csapat szinte hibátlanul használta ki a helyzeteit. Rossz felfogásba játszottunk és a lelkesebb csapat nyerte meg találkozót.

U16: Soroksár SC – Gyirmót 2 – 2

Edzői értékelés: Értékes pontot szereztünk egy rendkívül erős ellenfél ellen. A fiúk rengeteget tettek ezért a kis sikerért. Fegyelmezetten, bátran, hatalmas elszántsággal játszottunk. Kétszer is megszereztük a vezetést és bár a második félidőben a vendégek ránk erőltették az akaratukat, nagyon bíztam benne, hogy meg tudjuk tartani az előnyünket. Ez sikerült is a 90 perc végéig, majd a jelzett 3 perces hosszabbítás végéig is. A játékvezetői hármas azonban úgy gondolta, hogy még rátesznek, majd a 95. perc végén ki tudott egyenlíteni ellenfelünk, és miután ez megtörtént le is fújták a találkozót. Nehéz megemészteni a történteket… Erre a csapatmunkára és bátor, csupaszív játékra lesz szükség a következő fordulókban is!!!

U15: Soroksár SC – Kaposvölgye 7 – 1

Edzői értékelés: Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, a korai gól önbizalmat és lendületet adott a csapatnak! Végig magabiztosan, helyenként nagyon jó játékkal, szép gólokat szerezve megérdemelt győzelmet arattunk! Büszke vagyok a csapatra, hogy hétről hétre motiváltan és alázattal hozzuk le a meccseket! Gratulálok a fiúknak!

U14: DAC Győr – Soroksár SC 1 – 1

Edzői értékelés: Egy antifutballt játszó ellenféllel szemben labdakihozatalaink és támadásvezetéseink működtek a hátsó és a középső zónában. A támadó harmadban kevés és lassú mozgásaink miatt kevés helyzetet tudtunk kialakítani, így be kellett érnünk egy döntetlennel.

2023. 04. 16., Vasárnap

U17: Hódmezővásárhely – Soroksár SC 2 – 1

Edzői értékelés: Szürreális mérkőzés volt, érthetetlen és döbbenetes történésekkel. Azt hittem húsz év alatt már mindent láttam, de ma bebizonyosodott, hogy nem. Az alap nélküli ház nagyon könnyen összedől, akárhogy toldozzuk-foltozzuk.

Megosztás:

További bejegyzéseink

Szeged – Soroksár összefoglaló

2024. April 29.

Végeredmény: Szeged- Soroksár: 0-0 (0-0)

2024. April 28.

Szeged- Soroksár beharangozó

2024. April 25.

U13-as csapatunk Horvátországban járt

2024. April 25.