U13-as csapatunk Horvátországban járt

UMAG TROPHY U13

U13-as csapatunk április 18. és 21. között
Horvátországban vett részt az Umag Trophy-n!

Keretünk: Asztalos Mátyás, Bakos Ádám, Deé Balázs, Gál Ákos, Galacz Ádám, Jakab András Bálint, Kiss-Herling Roland, Koplányi Ádám, Lábas Bálint, Lukács Aba, Yildiz Erkan, Richter Denisz, Rácz Gergő, Nemerkényi Előd, Nagy Dániel
Edzők: Kondér Gábor, Kiss Balázs

A csoportmérkőzéskből egy meccset nyertünk és 5 vereséget szendvettünk, ezekből 4x is 1-0-ra kaptunk egyszer pedig 3-0-ra. A helyosztó mérkőzésen 0-0-as eredménnyel megosztoztunk a 49. helyen egy Szlovén csapattal.

Kondér Gábor értékelése:
“Soroksári csapat nem játszott még ilyen erős tornán, ez hatalmas élmény, lehetőség a tapasztalat szerzésre, és arra hogy elhelyezzük önmagunkat valamelyik polcra. Itthon is elég gyengének számítunk alkatilag, ez most is nagyon nagy hátrány volt. A megnövekedett terület és a nagyobb labda sem minket segít. Nagyjából sejteni lehetett a forgatókönyvet, és végül is az előzetes elvárások szerint szerepeltünk. Mezőnyben helyenként remekül játszottunk, de a kapuelőterekben, valamint az áttöréseknél kevés esély volt. Többnyire jó mentalitással játszottunk, talán a végére fáradtunk el, és viseltük nehezebben a frusztrációt. Összesen két gyakorló mérkőzésünk volt teljes pályán, a játékszervezést is csak azok ismerték, akik játszottak már fent az idősebbek között. Dicséret illeti a gyerekeket, hogy ezt a részét teljesen megoldották, persze azzal a hiányossággal, hogy nem tudták bejátszani a pályát teljesen. Így is sokszor bosszantó vereségeket szenvedtünk, mindössze egy olyan csapat volt, akik ellen nem volt esélyünk. Egy ilyen torna összterhelése nagyon magas, a környezetváltozás, a feszített program, a mérkőzések terhelése, a körülmények generálta nyomás mind nehézzé teszi az alkalmazkodást. Sokat értünk egy év alatt, kinőttük a grassroots szintet, mert oda ügyesek vagyunk, viszont szó szerint nem nőttünk még bele egy magasabb szintre. Mindent összevetve nekünk inkább itt a helyünk, hiszen az ellenfél azért van, hogy építsen minket.”

Hajrá Sori!

Megosztás:

További bejegyzéseink

Soroksár- Mosonmagyaróvár beharangozó

2024. May 03.

Szeged – Soroksár összefoglaló

2024. April 29.

Végeredmény: Szeged- Soroksár: 0-0 (0-0)

2024. April 28.

Szeged- Soroksár beharangozó

2024. April 25.