Október 23-án is pályán voltak utánpótlás csapataink🇭🇺

U7, U8, U9, U10 és U11-es csapataink a 20. kerületben megrendezett Októberfeszt tornán vettek részt, míg az U13-as csapatunk Nagykátára látogatott a Forradalom kupára. 🏆

U7️⃣: A legkisebbek kétszer is nagyon közel jártak a győzelemhez, de pontot sajnos nem szereztek. Ennek ellenére remek tapasztalatszerzés volt a torna számukra is!

U8️⃣: Mivel U8-as korosztályban nem indult torna így az 1 évvel idősebbek között indult Darai Ádám csapata. Remekül helytálltak a tornán de a csoportból így sem sikerült továbbjutniuk.

U9️⃣: Remek torna kezdés után a csoport utolsó meccsén a torna győztese ellen, azt követően a másik döntős ellen maradtunk alul. Az utolsó helyosztón viszont a Dabas-Gyón csapatát sikerült legyőzni egy szoros meccsen.

U1️⃣0️⃣: Hasonlóan mint az U8-asok a nagyobbak között kellett játszani, de nagyon szép eredményeket értek el, győzelmet is ünnepelve a nagyobbak között.

U1️⃣1️⃣: A torna legerősebb csoportjába került a csapat de a helyosztókon volt lehetőség javítani ahol mindkét meccsüket behúzták.

U1️⃣3️⃣: A csoportban rosszabb gólarány miatt jutottunk az “Európa-ligába” csak. Hiszen az RKSK csapata ellen 1-1-et követően az döntötte el az első helyet ki tud jobb eredményt elérni a Tápiószecsőiek ellen, mi 4-0-ra, az RKSK 7-0-ra nyert. Az Európa-Liga ágon a Nagykáta U12-es és U13-as csapatával játszottunk ahol 4-1 és 2-0-ás arányban veretlenül zártuk a tornát, ezzel 4. helyen végezve.

Hajrá Sori! 💛🖤

Megosztás:

További bejegyzéseink