Iskolakezdés együtt!

Jótékonysági adománygyűjtés

Az Ökumenikus Segélyszervezet „Iskolakezdés együtt!” segélyakciójához csatlakozik idén a Soroksár SC is! Az gyűjtés célja 2000 olyan gyermek támogatása, akiknek már az első becsengetés előtt rosszabbak lennének az esélyei társaiknál, mert családjuk nem tudja biztosítani számukra a szükséges iskolaszereket.

 

Pénzadománygyűjtés:

A Segélyszervezet honlapján keresztül egyszerűen és gyorsan lehet tetszőleges összeggel támogatni a rászoruló gyerekek iskolakezdését!

ww.iskolakezdesegyutt.hu

Tanszergyűjtés:

A szervezet új vagy jó állapotban lévő iskolatáskákat, tolltartókat, illetve új írószereket, jó minőségű, tiszta tornacipőket (minden gyerekméretben) vár. Fogjunk össze és segítsünk közösen jobb lehetőséget teremteni minél több gyermeknek, hogy ők is büszkén és örömmel ülhessenek be az iskolapadba társaik közé!

 

A tanszer/iskola felszerelés csomagokat augusztus 30-ig várjuk a Soroksár SC szertárában (1239 Budapest, Haraszti út 26.).

Átvételi időpontok minden héten:

                – kedd 16-18 óra között

                – szerda 10-12 óra között

                – csütörtök 16-18 óra között

Az összegyűlt tanszereket a 2000 csomagon felül, az Országos Segélyközpontba érkező segélykérések teljesítésére használják majd fel.

 

Fogjunk össze egy jó ügy érdekében!

Megosztás:

További bejegyzéseink