Újra hazai pályán

Négy idegenben megvívott mérkőzést követően hazai pályán találkozhattak szurkolóink formálódó csapatunkkal. Ellenfelünk az NB3-as élcsapatnak számító Putnok volt.

 

Játékosainkon látni lehetett, hogy 4 nap alatt ez volt a 3. mérkőzés, így érthető módon fáradtnak tűntek Gálfi Norberték. Ennek ellenére Sori helyzetekkel indult a mérkőzés. Előbb Gálfi lövése kerülte kevéssel a jobb alsó sarkot, majd Lovrencsics került ziccerbe egy labdaszerzést követően, de próbálkozását az ellenfél kapusa lábbal védte. Az első negyedóra végén szép labdakihozatal után a jobb oldalon felfutó Halmaira jött ki a játék, aki éles szögből alig tévesztett célt. A játékrész utolsó perceiben még Lovrencsics rázta le magáról védőjét, de kisodródott helyzetből leadott lövését Slakta ismét védeni tudta.

A 2. félidőben sort cseréltünk és kicsit megélénkült a játék, de néhány perc után ismét a küzdelem dominált. Mindössze a játékrész közepén volt két említésre méltó helyzet. Először Dragóner szerzett labdát és került ziccerbe, de a játékvezető kezezés miatt megállította az akciót. Öt perccel később tűzijáték alakult ki a vendég kapu előtt. Akció végén Manner elé került a labda, aki szép átvételt követően ballal a jobb kapufát találta el. A későbbiekben a kapuk nem forogtak veszélyben, így marad gól nélküli döntetlen.

Legközelebb egy hét múlva, szombaton a Somorja ellen lépünk pályára.

 

Soroksár – Putnok: 0-0

Soroksár: Holczer- Vági, Króner, Iyinbor, Bolla- Vass, Somfalvi- Halmai, Dobos, Gálfi- Lovrencsics

2. félidő: Holczer- Németh, Shadirac, Kékesi, Nagy O.- Varga I., Köböl- Szabó Sz., Manner, Korozmán- Dragóner

Vezetőedző: Lipcsei Péter

Megosztás:

További bejegyzéseink

Rutinos támadóval erősítettünk

2024. September 06.

Kisvárda- Soroksár összefoglaló

2024. September 02.

Végeredmény: Kisvárda – Soroksár: 2-1 (1-1)

2024. September 01.

STABILO csatlakozott jótékonysági felhívásunkhoz

2024. August 29.