Körkép az utánpótlás hétvégéjéről

2023. 06. 03., Szombat

U15: FC Ajka – Soroksár SC 1 – 4

Edzői értékelés: Az első pár percet leszámítva végig domináltunk az első félidőben, helyzeteink is megvoltak, a góljainkat mégis szögletek után szereztük! A második játékrészben is megvoltak a lehetőségeink, de mezőnyben kiegyenlített lett a játék. A góljainkat nagyon jó ütemben szereztük és ez döntő volt! A cserék is maximálisan hozzátettek a győzelemhez! Gratulálok a csapatnak!

2023. 06. 04., Vasárnap

JUNIÁLIS KUPA, GÖDÖLLŐ

U12: I. helyezés! J

Edzői értékelés: Az első mérkőzéseink nem teljesen úgy sikerültek, ahogy reméltük. Nem voltunk ráhangolódva a rövid játékidő jelentette nyomásra, nem voltunk elég agresszívak, és hátrányból kellett folyton játszanunk. A játék minősége ekkor sem volt rossz, de fizikális hátrányunknak és a szabályoknak is köszönhetően időszakosan be-beszorultunk a saját kapunk elé. Az utolsó két csoportmeccs már kiváló játékot, jó egyéni teljesítményeket és nagyarányú győzelmeket hozott, aminek köszönhetően végül elődöntőt játszhattunk. Mind ezt a mérkőzést, mind a döntőt elsősorban a jó mentalitásnak és a jelentősen feljavult párharcainknak köszönhetően sikerült megnyerni. Sok kiváló egyéni teljesítmény volt. Gratulálok a gyerekeknek, és köszönjük a szülők és az U11-es csapatunk buzdítását!

Csoport meccsek: Soroksár- II-Kerület 1-1 Soroksár- Ikarusz 1-1 Soroksár- Debreceni EAC 1-3 Soroksár- Gödöllő 6-0 Soroksár- RKSK 4-0 Elődöntő: Soroksár- Vác FC 1-0 Döntő: Soroksár- Debreceni EAC 1-0

Végeredmény: 1. Soroksár SC 2. DEAC 3. Vác FC 4. UTE A torna legjobb játékosának járó díjat Koplányi Ádám vehette át!

U11: VII. helyezés!

Edzői értékelés: Egy évvel idősebbek között indultunk a tornán, amely jó erőfelmérőnek bizonyult. Sok szép megoldás volt tapasztalható csapatunk részéről ebben a mezőnyben is. A fizikai különbségeket sikerült eltűntetni, de a pszichés részben érződött az egy év hátrány. Jó volt látni, ahogy a kisebbek szurkoltak az U12-nek és együtt örültek Velük a torna győzelmük után!

Megosztás:

További bejegyzéseink

Szeged – Soroksár összefoglaló

2024. April 29.

Végeredmény: Szeged- Soroksár: 0-0 (0-0)

2024. April 28.

Szeged- Soroksár beharangozó

2024. April 25.

U13-as csapatunk Horvátországban járt

2024. April 25.