Eredmények, bajnokavatás!

2023. 05. 18., Csütörtök

Az MLSZ Regionális U13 bajnokság Közép ’A’ csoportjában szereplő csapatok játékosai számára megrendezésre került a második válogató edzés, amely a regionális válogatott kialakítását segíti elő.

Az eseményen különböző csapatokba osztották be játékosainkat. Az esős idő ellenére végig nagy elánnal játszottak a srácok, minden játékos 4 x 20 percet pályán töltött.

A Soroksár SC U13-as csapatából Csorbai Hunor, Márfi Máté, Nagy Roland, Pleszkáts Milos, Rigó Norman és Tőzsér Patrik vett részt az eseményen. Mindegyik játékosunk bekerült a régiós válogatottba, amellyel június 8-n, Debrecenben vesznek részt a keleti országrész régiós csapatainak tornáján.

2023. 05. 20., Szombat

U16: Király SE – Soroksár SC 4 – 1

Edzői értékelés: Sajnos ezúttal hiányzott a megfelelő elszántság a csapatból, főleg az első játékrészben. Kellemes ellenfelek voltunk, könnyű gólokat engedélyeztünk a hazaiaknak. Mivel a mi helyzeteink kimaradtak, a második félidőre nagyon nehéz helyzetbe hoztuk magunkat. A második játékrészre meg tudtunk újulni, átvettük a játék irányítását és gyorsan megszereztük a szépítő gólt. Több lehetőségünk is volt szorossá tenni a mérkőzést, ám ezúttal ez nem sikerült. Egyre jobban kinyíltunk hátul és az utolsó percben egy kontra után végleg eldőlt a három pont sorsa. Megérdemelt a szombathelyiek sikere, azonban a második félidő alapján elmondható, hogy ekkora különbség nem volt a két csapat között.

U15: Soroksár SC  – Mohácsi TE 10 – 0

Edzői értékelés: Végig magabiztosan játszottunk. Nehéz ilyenkor megtalálni a motivációt, de le a kalappal a csapat előtt, mindenki maximálisan oda tette magát! Gratulálok a csapatnak!

U12: DMTK – Soroksár SC 3 – 2

Edzői értékelés: Jobb minőségben játszottunk mezőnyben, és helyzetünk sem volt kevesebb, mégis vereséget szenvedtünk. Ez most egy tanulási folyamat szerves része. Voltak periódusok, amikor beszorítottuk az ellenfelünket, illetve szorultunk be mi is időszakosan. Picit a párharcaink lehettek volna jobb minőségűek, mind védő, mind támadó oldalról. Az utolsó negyedet végig támadtuk, talán erővel is jobban bírjuk már, de nem sikerült fordítani.

2023. 05. 21., Vasárnap

U17: DEAC – Soroksár SC 1 – 2

Edzői értékelés: Nagy melegben, rossz minőségű pályán játszottunk, talán ez okozott lassú játékot és sok technikai hibát. A középső és a támadó zónában egész jó kombinációkkal dolgoztunk, sokszor sikerült áttörni, de ma sem voltunk hatékonyak, rengeteg helyzetet elpuskáztunk rossz döntés, technikai hiba, vagy egyénieskedés miatt. Az eredményt tekintve szoros, a játékosok és a játék minőségét tekintve sima győzelmet arattunk.

U13: DMTK – Soroksár SC 2 – 1

Edzői értékelés: A mai nap mi játszottuk a focit, de az ellenfelünk szerezte meg a győzelmet. Két elkerülhető gólt kaptunk, és kihagytunk három ziccert. A megszerzett labdát sokszor rögtön visszaadtuk ahelyett, hogy higgadtan játszottunk volna, és amikor el kellett volna rúgni, belehibáztunk a passzba. A gól előtt nagyon szép volt a játék és egy szép kényszerítő után megérdemelten szereztük meg a vezetést. Hiányzott a játékunkból a pontosság, a higgadtság.

2023. 05. 21., Vasárnap

Az U9 – U10 – U11 korosztályú MLSZ Országos Bajnokságokban van lehetősége meghívni a rendező kluboknak, úgynevezett „szabad rendezésű hétvégéken” körzet központi csapatokat is. Előző vasárnap a Budafoki LC Tehetség Központ meghívásnak tettünk eleget, és a rendező egyesület mellett a Tatabánya, a Paksi FC, a Felcsút SE és az ESMTK csapataival mérkőztek gyerekeink, Pesterzsébeten.

U11

Edzői értékelés: 5 mérkőzést játszottak a gyerekek első 2 mérkőzésen egyaránt 1-1-es eredmény született a Felcsút SE ellen illetve a Paks ellen. Ezt követően 3 győzelemmel sikerült zárni a tornát a Tatabánya, Budafok és a ESMTK ellen. Nagyon jó volt látni, hogy képességekben azonos ellenfelek ellen is milyen jól tudnak játszani a gyerekek, kevés lövés jött a kapunkra ez köszönhető annak, hogy végre jól zártunk vissza labdavesztés után. Támadásban nagyon erősek voltunk, gyorsan passzoltunk és szépen vittük át a labdát egyik oldalról a másik oldalra. Ennek eredménye lett a rengeteg helyzet, amiből szép gólokat értünk el. Mindenki nagyon ügyes volt, öröm volt nézni mennyire élvezik a játékot. Gratulálok nekik!

U10

Edzői értékelés: A torna során hullámzó teljesítményt nyújtottunk, 5 mérkőzést játszottunk, ebből 4 vereséget és 1 döntetlent értünk el. A játék képe alapján nem ezt az eredményt kellett volna elérnünk.

U9

Edzői értékelés: 5 nagyon jó, pörgős, brusztos mérkőzést játszottunk, amelyeken 4 győzelem és 1 döntetlen a mérlegünk. Mindenki nagyot küzdött ma. Díjazott játékos: Mezősi Zalán

Megosztás:

További bejegyzéseink

Soroksár – Budafok beharangozó

2024. April 18.

Soroksár- Siófok összefoglaló

2024. April 15.

Végeredmény: Soroksár – Siófok: 2-0 (1-0)

2024. April 14.

Remek siker után, újabb kihívás előtt

2024. April 12.