Bozsik Tornán jártak a kisebb korosztályok

U10, U11 Bozsik Torna

2023. 05. 06., Szombat

U11: Regionális Bozsik Torna, Soroksár

Edzői értékelés: Hétvégén kétfelé osztottuk a játékosokat, szombati tornára két körzet központi játékost is tudtunk hozni tőlünk pedig 7 játékos szerepelt. Képességekben és dinamikában jobbak voltunk ellenfeleinknél, gyorsan passzoltunk és sok mozgás jellemezte a játékunkat , viszont az átmeneteknél nem voltunk mindig elég gyorsak, kapu előtt a Vác elleni mérkőzésen pontatlanok voltunk. Voltak kiemelkedő egyéni teljesítmények, csapatunkból Lábas Bálint és Kovács Szabolcs kapott elismerést, illetve Papp Erik ( Csepel TC ).

2023. 05. 07., Vasárnap

U11: Körzeti U11-es Bozsik Torna, Soroksár

Edzői értékelés: Csapat fele vasárnap lépett pályára, önmagukhoz képest lassabban játszottak, de pontosan szép támadásokat vezetve rúgtak rengeteg gólt. Átmenetek itt sem működtek úgy, ahogy azt edzésen gyakoroltuk, főleg védekezésben voltak hibák. Csapat legjobbja Hus Kolos ( U10 ) lett.

U10: Körzeti U11-es Bozsik Torna, Soroksár

Edzői értékelés: Másik csoportban szerepelt a csapat a megszokotthoz képest és sokkal több volt a sikerélményük. Általában ellenfeleink fölé nőttek játékosaink ügyességben, együttműködésben és harciasságban is. A legfontosabb, mint mindig, hogy a csapat élvezte a játékot.

Megosztás:

További bejegyzéseink

Soroksár – Budafok beharangozó

2024. April 18.

Soroksár- Siófok összefoglaló

2024. April 15.

Végeredmény: Soroksár – Siófok: 2-0 (1-0)

2024. April 14.

Remek siker után, újabb kihívás előtt

2024. April 12.