Majdnem tökéletes hétvége

2023. 05. 06, Szombat

U17: Vác VLSE – Soroksár SC 0 – 1

Edzői értékelés: Az első húsz perc jó minőségű játékot hozott. Jó iramot mentünk annak ellenére, hogy a magas védekezés feltételei nem mindig voltak meg. Jók voltak a kombinációink, kellő agresszivitással és sikeresen vívtuk meg a párharcainkat. Fölényben játszottunk az első félidőben, bár ellenfelünknek is voltak lehetőségei a félidő végén. A második félidő hullámzó volt, sokszor kicsúszott a kezünkből a játék irányítása. Összességében sok melónk volt a meccsben, és helyenként jól is futballoztunk. Továbbra is túlságosan hullámzó a játékunk mind mérkőzésen belül, mind mérkőzésről mérkőzésre.

U16: SC Sopron – Soroksár SC 1 – 1

Edzői értékelés: Értékes pontot szereztünk egy igen erős ellenfél otthonában. Változatos nagy iramú mérkőzés volt, ahol mindkét csapatnak volt rá esélye, hogy megszerezze a győzelmet. Ezúttal is igazi CSAPATKÉNT játszottunk, kifogástalan volt a hozzáállás és bár fájó, hogy kimaradtak azok a lehetőségek, amikkel megnyerhettük volna a mérkőzést, mégis a helyzetek alapján igazságosnak mondható eredmény született.

U15: Kozármisleny – Soroksár SC 1 – 2

Edzői értékelés: Jól kezdtük a mérkőzést, korán sikerült vezetést szereznünk egy szép akció végén! A gól a hazaiakat felpaprikázta és nagyon kellemetlen, agresszív játékot játszottak, amivel nem tudtunk mit kezdeni! Nem nagyon volt folyamatos játék, de a mai mérkőzésen az eredmény fontosabb volt! Gratulálok a csapatnak a Bajnoki címhez, első célunkat elértük, de még a legfontosabb hátra van, amihez fel kell készülnünk!!

U14: Dunakanyar SE – Soroksár SC 1 – 2

Edzői értékelés: A mai mérkőzésen sikerült előrelépnünk a helyzetek kialakításában. Rengeteg lehetőségünk volt a gólszerzésre, amivel hamar eldönthettük volna a mérkőzést a javunkra. Ez sajnos nem sikerült, így a küzdeni tudását kellett elővenni a csapatnak, amiből jelesre vizsgáztak. Gratulálok a győzelemhez, igazi csapatmunka volt!

2023. 05. 07., Vasárnap

U19: Szent István SE – Soroksár SC 1 – 4

Edzői értékelés: Ilyen nehéz hét után pont erre számítottam. Nehezen vettük fel a ritmust, sok hibával, álmosan kezdtük a találkozót. Viccesen fogalmazva az első félidőben jól bemelegítettünk, hogy a másodikban simán megnyerjük a mérkőzést. A végén nagyobb arányban is nyerhettünk volna, ha jobban koncentrálunk a kapu előtt. Külön gratulálok a két U-17-es játékosnak, Németh Dávidnak és Zelei Balázsnak, akik nagyszerűen szálltak be a játékba.

U13: FC Dabas – Soroksár SC 0 – 5

Edzői értékelés: Nehezen indult be a játékunk. Sok labdaátvételi és passzolási hibával játszottunk. Hiányzott a játékunkból a lendület. Sajnos a helyzeteinket az első 20 percben nem rúgtuk be. Aztán folyamatosan jöttek a gólok egyéni megvillanások után. Szép gólokat lőttünk és időnként szép összjáték alakult ki, és a végén megérdemelten nyertünk 5-0-ra. Egy kicsi hiányérzetem van, mert ezen a mérkőzésen lehetett volna játszani és még több gólt rúgni. Gratulálok a fiúknak a győzelemhez.

U12: FC Dabas – Soroksár SC 3 – 7

Edzői értékelés: Helyenként nagyon szépen futballoztak a gyerekek, gyorsan járatták a labdát, voltak szép egyéni és kollektív megmozdulásaink, valamint a párharcokban is erősek voltunk. Ellenfelünk alig-alig jött át a térfelünkre, mégis hátrányba kerültünk. Az egyenlítés után talán még jobb lett a játékunk minősége, talán egy dolog volt, ami nem tetszett, az pedig a nagyobb előny birtokában a védekezésünk. Talán egy fokkal jobban tudjuk bejátszani már a területet. Sok olyan dolgot jelenítettek meg játékban a gyerekek, amit kértem, illetve sok olyat, amiről beszéltünk bár, de inkább az ő egyéni fejlődésük eredménye, mintsem az én elvárásomé. Gratulálok!

Megosztás:

További bejegyzéseink

Szeged- Soroksár beharangozó

2024. April 25.

U13-as csapatunk Horvátországban járt

2024. April 25.

Soroksár- Budafok összefoglaló

2024. April 22.

Végeredmény: Soroksár – Budafok: 3-1 (3-1)

2024. April 21.