FTC Országos Bajnokság

U9, U10, U11 korosztály

2023. 04. 15., Szombat

Az U9 – U10 – U11 korosztályú MLSZ Országos Bajnokságokban van lehetősége meghívni a rendező kluboknak, úgynevezett „szabad rendezésű hétvégéken” körzet központi csapatokat is. Ilyen meghívásnak tettünk eleget, amikor az FTC által rendezett fordulóban a hazaiak mellett a BVSC és a Mészöly Focisuli csapataival mérkőztek gyerekeink.

U11

Edzői értékelés: Színvonalas mérkőzéseket játszottunk, képességekben jobb vagy velünk azonos csapatokkal tudtunk megmérkőzni. Labdakihozatalban fejlődnünk kell, többszőr is lassan kezdtük el a mozgást, de mikor odafigyeltünk és időben kezdtük el a játékot, igazán tetszetős támadásokat vezettünk. Átmeneteknél van mit csiszolni, főleg védekezésben. A tornát végül 2 győzelem 1 döntetlen és 3 vereséggel fejeztük be.

U10

Edzői értékelés: Az első mérkőzésen magabiztosan, kihasználva a helyzeteket, kiváló gólokat rúgva nyertünk . A Fradival szemben alapvető hibákat követtünk el, amiket kíméletlenül kihasznált az ellenfél és gólra váltott. A második félidőt remekül kezdtük, vezettünk 2-0-ra, de elfáradtunk fejben és fizikálisan is, így fölénk kerekedett az ellenfél. Az utolsó forduló egy ki-ki meccset hozott, ahol a BVSC jobb helyzetkihasználást követően nyerni tudott.

U9

Edzői értékelés: Az FTC által rendezett TK tornán előszőr a Mészöly FS ellen játszottunk és nyertünk magabiztosan 6:2-re. A következő mérkőzésen a Fradi ellen játszottunk nagyon hasznos mérkőzést. A játék során is láttam a fejlődést a srácokon. Az ilyen szintű ellenfelek ellen már nem fér bele, ha egy-két játékos kivonja magát a védekezésből. Az utolsó mérkőzésen a BVSC ellen játszottunk egy ki-ki meccset, és végül 8:5 lett nem a mi javunkra, de nagyon sok helyzetet kidolgoztunk. Örülök neki, hogy ezen a tornán részt vettünk, mert az ilyen magas színvonalú mérkőzésekből lehet sokat tanulni.

2023. 04. 16., Vasárnap

U8

Edzői értékelés: A fiúk hatalmas lelkesedéssel, fegyelmezett játékkal kezdték a tornát. Sok labdaszerzésünk volt, amiből szép támadásokat vezettünk. A védekezésbe többször hiba csúszott, a védők mögött többször maradtak támadók. A tornán oklevelet Kiss Bercel kapott.

U7Edzői értékelés: A gyerekek egy újabb nagyszerű fesztiválon vettek részt, nagy akarással játszottak. Sok szép támadást, gólt, labdaszerzést és láttam. A torna oklevelese Selmeci András lett.

Megosztás:

További bejegyzéseink

Végeredmény: Szeged- Soroksár: 0-0 (0-0)

2024. April 28.

Szeged- Soroksár beharangozó

2024. April 25.

U13-as csapatunk Horvátországban járt

2024. April 25.

Soroksár- Budafok összefoglaló

2024. April 22.