UP csapataink hétvégi eredményei

Ezen a hétvégén U17-es, U14-es és U-13-as csapatunk is nagy gólarányú győzelmet szerzett!

Ezen a hétvégén U17-es, U14-es és U-13-as csapatunk is nagy gólarányú győzelmet szerzett!

U19: Monor – Soroksár SC 1 – 1

Edzői értékelés: Igazi férfias küzdelem volt, ami már hasonlított a felnőtt futballhoz. A néhol durván játszó hazai csapat miatt 50 perc alatt három kényszerű cserét kellett végrehajtanom, de ez nem látszott meg a csapat játékán. Az első 30 percet leszámítva mi irányítottuk a mérkőzést és a végén meg is nyerhettük volna, de összességében igazságos döntetlen született.

U17: Soroksár SC – Kecskeméti LC 4 – 0

Edzői értékelés: Mindenképpen örvendetes, hogy továbbra is hatékonyabbak vagyunk, mint ősszel. Több az áttörés, több a lehetőség és több gólt is szerzünk. Ellenfelünk blokkjába nehéz volt bejutni, mert szervezetten és mélyen védekeztek. Az építkezésen nem volt nyomás, ezt ennek megfelelően meg is oldottuk, viszont nem találtuk az áttörési lehetőségeket a középső zónából. Sokszor keskeny volt a front, sokszor indokolatlanul, nyomás nélkül inkább a szélek felé mentünk. Bár a mentális részben javultunk, még mindig sok a könnyű labdavesztés a kényes zónákban. A mérkőzés végére ellenfelünk fáradtnak tűnt, nagyobb területek álltak rendelkezésre és akár több gólt is lőhettünk volna.

U16: Siófok – Soroksár SC 5 – 0

Edzői értékelés: Bíztató első negyed óra után, kaptunk egy kontra gólt és ez elég volt ahhoz, hogy teljesen szétessen a játékunk. Átvettük a hazaiak rúgd és fuss stílusát, amiben nem lehettünk jobbak. A második játékrész elején egy újabb kontra után kétgólos hátrányba kerültünk, ami olyan rövidzárlatot okozott, hogy 5 perc alatt újabb két bekapott góllal el is dőlt a mérkőzés. A cserék valamit lendítettek a játékon, de komoly változást nem tudtak hozni. Az utolsó percben bekapott ötödik gól már csak a kegyelemdöfés volt.

U15: CSHC – Soroksár SC 0 – 3

Edzői értékelés: Nehezen találtuk a ritmust az első félidőben, főleg a számunkra nem megszokott talaj jelentett gondod. Első gólig kicsit szenvedtünk, de utána magabiztosan, végig uralva a játékot és szép gólokat szerezve fontos 3 pontot szereztünk. Gratulálok a csapatnak!

U14: Soroksár SC – DMTK 3 – 6

Edzői értékelés: Nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést, hatalmas hibák után könnyen elkerülhető gólokat kaptunk és ez sajnos rányomta a bélyegét az első félidőre. Nem tudtunk labdát szerezni az ellenfél térfelén, saját térfelünkről pedig nehezen tudtunk támadásokat építeni. A második félidőben egy másik csapatot láttam a pályán, támadójátékunk feljavult, bátran és tetszetősen játszottunk, szép gólokat rúgtunk. Értetlenül állok az első félidő előtt, a másodikhoz gratulálok a csapatnak!

U13: Soroksár SC – FC Dabas 4 – 0

Edzői értékelés: A mai mérkőzésen megint voltak szép cselek, 2 v 1 elleni játékok, mélységi indítások és szép kényszerítők. A védekezésünk nagyjából rendben volt. Igyekeztünk megelőzni a labdaátvételek előtt ellenfelünket. A győzelem értékét emeli, hogy a mai napi keretünkben 4 fő U12-es korosztályú játékos játszott. Az utolsó 20 percben már nem volt jó a játék, leengedtünk, keveset futottunk, ment a labdacipelés, ahelyett, hogy játszottunk volna. Egy erősebb csapat ellen nem lehet megengedni egy ilyen félidőt sem. Gratulálok a fiúknak!

U12: Soroksár SC – FC Dabas 1 – 1

Edzői értékelés: Nagyon sok jó dolgot mutattunk ma is magunkból elsősorban kombinatív téren. Sokkal nehezebben törünk át, mint az ősszel, de ez nem ügyességi, inkább alkati probléma. Hozzászoktunk, hogy nyerünk, de mint ahogy eddig is, az egyéni fejlődés a cél. Talán egyetlen dolog hiányzott ma sok játékosból, az pedig az egészséges agresszivitás, ami nélkül nem lehet játszani. Voltak ugyanakkor nagyon jó, sőt, kiváló egyéni teljesítmények is. Nehéz dolgunk van, mert a két kapuelőtérben már inkább a fizikalitás számít, ebben pedig kevés kivétellel alulmaradunk. Egy dolgot nem szeretnék érezni, hogy az ellenfél jobb mentalitású, erőszakosabb. jobb attitűdökkel rendelkezik. Nem csak testben kell érnünk, hanem lélekben is!

  1. 03. 26., Vasárnap

U11: Regionális Bozsik Torna, Nagykáta

Edzői értékelés: A képességbeli különbség hétről hétre jobban meglátszik, mind az 5 mérkőzést fölényesen nyertük meg 22 gólt szereztünk és csak 1 gólt kaptunk. Gyerekeket szerencsére mindig motiválja, hogy nagyobb különbséggel nyerjenek, így mindenkivel meg voltam elégedve!

Bozsik Fesztivál

U9 – Edzői értékelés: Igazi futball idő volt az első tavaszi Bozsik fesztiválon és a srácok nagyon élvezték a mai játékot. Sok szép cselt és gólt láttam. A védekező feladatokat is jól megoldották a fiúk. Labdavesztésnél megvoltak az azonnali visszatámadások is, aminek különösen örülök. Funino játékban okosan játszottak és jól használták ki a területeket. Okleveles játékos: Varga Károly

U8 – Edzői értékelés: A sok hiányzó ellenére is nagy kedvvel játszottak a fiúk. Humenyik Ádi a pálya közepén és védekezésben is nagyon hatékony volt, míg Bitter Vince a széleken elfutásaival és beadásaival vétette észre maga. Mindenki csapatként harcolt. Voltak hibák, de ezeket az edzéseken még ki lehet javítani. Szép volt fiúk! Gratulálok!

U7 – Edzői értékelés: A tornán nagy akarással és kedvvel játszottunk. Sok szép cselt és gólt láttam és nagy örömmel tapasztaltam, hogy az összjáték is egyre többször eredményezett szemet gyönyörködtető akciót. A mezőny legjobbja Azizieh Alex lett. Gratulálok!

Megosztás:

További bejegyzéseink

Soroksár- Kazincbarcika beharangozó

2024. May 17.

Eldőlt rutinos szélsőnk sorsa

2024. May 16.

Időpontváltozás

2024. May 15.

PMFC- Soroksár összefoglaló

2024. May 13.