Vége: Puskás Akadémia- Soroksárs: 1-1  (1-0)

Vége: Puskás Akadémia- Soroksárs: 1-1 (1-0)

Ma 15 órakor a Puskás Akadémia vendégeként lép pályára csapatunk. A két mérkőzéses párharc győztese a Magyar Kupa legjobb 4 csapata közé jut.

Radoki János, a vendégek szakvezetője utolsó két bajnoki mérkőzésünket élőben tekintette meg és elismerően nyilatkozott teljesítményünkről:

"Két Soroksár-meccset láttam élőben, ott voltam ugyanis a lelátón a Budaörs elleni 1-0-ás és a Mosonmagyaróvár ellen 4–2-re megnyert bajnokijukon is. Azt rögtön lehetett látni, hogy a Ferencváros fiókcsapatáról van szó, futballtudása alapján sok játékosuk az első osztályban is megállná a helyét. Megtalálják a szabad területeket, és jól is játsszák meg a labdát, egyszóval jó csapatról beszélünk. Az NB I-hez képest a legnagyobb különbséget inkább a fizikális felkészültség tekintetében látom. Nyugodtan mondhatnám, hogy ez vagy az az eredmény megfelelő lenne, de kupameccsről van szó, amelyen csak a továbbjutás számít. A párharc két mérkőzésen dől el, számomra az a lényeg, hogy a Puskás Akadémia neve legyen a kalapban az elődöntő sorsolásakor."

Csapatunkban Szpirulisz Markosz kivételével mindenki egészséges, Lipcsei Péternek lesz variációs lehetősége a mérkőzésen!

 

Puskás Akadémia- Soroksár SC  1-1   (1-0)

Felcsút, Pancho Aréna,  vezeti: Szilasi Szabolcs  (Szabó Péter, Kepe Arnold)

PFLA: Danilovic- Tarajkovski, Vrálik, Sós, Radó, Heris, Vega, Galabov, Tamás, Szakály, Osváth

Vezetőedző: Radoki János

Soroksár: Kovács- Orosz, Csernik, Kundrák, Molnár, Huszák, Tamási, Gyömbér, Bor, Derekas, Dvorschák

Vezetőedző: Lipcsei Péter

41. perc: 1-0:Vega Tamással kényszerítőzött a tizenhatosunk előterében. Előbbi egy lövőcsel után gyengén kapura lőtt, de a megpattanó labda becsapta az elvetődő Kovácsot.

76. perc: 1-1: Kundrák szerezte vissza a labdát az ellenfél térfelén. Oroszhoz passzolt, aki 20 méterről lövésre szánta el magát. Ez a labda is megpattant, így Danilovicot becsapva gurult a kapuba. 

A játékvezető lefújta a mérkőzést!

Csapatunk nagyot küzdve remek eredményt ért el idegenben! Reális esélyünk maradt akár a továbbjutásra is.

Webfejlesztés

Logo_vektor.png