MK: Fanatikus játékkal a 4 között!

A Magyar Kupa továbbjutást követően a klub ügyvezetőjével, Dragóner Attilával beszélgettünk, hogyan élte meg az elmúlt hetek eseményeit, mit vár az előttünk álló időszaktól.

- Attila, a szerdai sikert, hol helyeznéd el vezetőként elért eredményeid között?

- Ez egy közös siker! Persze tudjuk, hogy a sikernek nagyon sok gazdája van és a kudarcnál egyedül maradunk, de itt Soroksáron más a helyzet! Játékos pályafutásom utáni időszakban a szerdai nap az egyik legszebb volt! Nagyon érzelem dús meccs volt, rég kaptam a focitól ekkora élményt! És abban is biztos vagyok, hogy ez a csapat fog még hasonló pillanatokat szerezni!

- A sorsolás után, amikor kiderült, hogy a Puskás Akadémia lesz az ellenfelünk, bíztál a továbbjutásban?

Utólag már könnyen mondhatom, hogy igen, ismerem a játékosaink képességeit, karakterét, győzelembe vetett hitét és az edzői stáb felkészültségét. Ahogy a szurkolók biztatása beáradt a pályára, az minden játékost magával ragadt. Elszántságot és szenvedélyt láttam mindenki játékában. Ez a hangulat azonban nem volt meglepő számomra, hiszen mindenki, aki ezért a klubbért dolgozik, tudja, hogy ez elvárás! A kiegyenlített párharcot ez döntötte el a mi javunkra.

Az edzői stáb nyugodt körülmények között alkothat, hála a Soroksári Önkormányzat, a Fradi és a Soroksár SC kitűnően működő háromszögének. Természetesen a leghűségesebb támogatóink mindig mellettünk állnak és számíthatunk rájuk.

- Azt már tudjuk, hogy a Budapest Honvéd lesz az ellenfelünk az elődöntőben. Mire számítasz ebben a párharcban?

Készek vagyunk az álmainkért tovább küzdeni! A sorsolás előtt tudtuk, hogy az elődöntőbe jutott csapatok mindegyike velünk szeretne játszani, de biztos vagyok benne, hogy Lipcsei Petiék fanatizmusa át fog ragadni minden játékosra és szurkolóra!

Webfejlesztés

Logo_vektor.png