Magyar Kupa: 4 között a Soroksár

Szerda délután Magyar Kupa visszavágón láttuk vendégül a Puskás Akadémiát. Mit azóta már köztudott, hatalmas bravúrt bemutatva, kivertük NB1-es ellenfelünket és a legjobb 4 közé jutottunk.

Az első félidőben támadólag lépett fel a vendég csapat, de komoly helyzetet nem alakítottak ki. Azonban egy szöglet után mégis megszerezték a vezetést Arabuli fejesével. A félidő végén mindkét csapat akadt egy-egy nagy helyzete, de gól már nem született.

A második játékrészben már többet kockáztattunk, aminek a hajrában meg is lett az eredménye. Csernik blokkolt lövését követően Lőrinczy lőtte a kapuba a labdát. A mérkőzést akár meg is nyerhettük volna, de Kundrák lövése és Dvorschák fejese sem ért célba, így hosszabbítás következett. A 30 perc ráadás alatt sem született újabb találat, 11-esek következtek. 

A Puskás Akadámia ötödik rúgója, Taylor kihagyta a büntetőjét, kezünkbe került a sorsunk, azonban Orosz lövése a kapufa belső éléről kifele pattant. Majd a 7. körben Mioc csúnyán fölé vágta a labdát, míg Dvorschák betalált: továbbjutottunk!!!

Azóta már az is kiderült, hogy a Budapest Honvéd lesz az ellenfelünk az elődöntőben!

Webfejlesztés

Logo_vektor.png