Mezőkövesd- Soroksár 2-0 (1-0)

Felnőtt csapatunk ma lejátszotta utolsó felkészülési mérkőzését, ellenfél a Mezőköved NB1-es csapata volt. A hazaiaknál végigjátszotta a mérkőzést, Silye Erik, aki 2018 nyaráig csapatunkat erősítette.

Gólszerzők: Molnár G., Cseri (11-esből)

Mezőkövesd: Szappanos- Farkas, Pillar, Szalai, Silye- Molnár G., Mykhaico, Bertus, Pekár, Cseri- Drazic

Vezetőedző: Kuttor Attila

Soroksár: Kovács Dániel- Molnár, Dvorschák, Szpirulisz, Valencsik- Gyömbér, Huszák- Kovács Dávid, Tamási, Kundrák- Orosz

A második félidőben pályára léptek még: Gárdos, Pál, Lakatos, Derekas, Albert, Csiki, Albert, Lipcsei K.

Vezetőedző: Lipcsei Péter

Az első félidőben a hazaiak birtokolták többet a labdát, előbb Cseri majd Pekár előtt adódott lehetőség, de gólt nem értek el. A játékrész közepén Tamási beadását követően Dvorschák fejelte a labdát Kundrák elé, aki a kapuba passzolt, azonban a játékvezető les címén érvénytelenítette a találatot. Kicsivel később Drazic lövését Kovács bravúrral oldalra ütötte, az újabb beadást pedig Silye vágta kapásból a felső lécre. A játékrész végén, a 42. percben egy jobb oldali lapos beadást követően Kovács és Molnár nem értette meg egymást, mindketten elengedték a labdát, így Molnár Gábor az üres kapuba passzolhatott.

A második félidőben a sok csere után még jobban beszorultunk a kapunk elé. Próbajátékosunk, Csiki Norbert lerántotta Molnárt az 55. percben, a játékvezető pedig megítélte a jogos bűntetőt. Cseri tizenegyeséről kapusunk csak centikkel maradt le, de így már 2 gólos volt a hazai vezetés. A 60. percben hatalmas szépítési lehetőség maradt ki. Lakatos cselezte be magát a tizenhatoson belülre, majd  Pálhoz passzolt, aki 15 méterről nagy helyzetben kapu fölé lőtt.  Ezután eseménytelenül telt a játék a 76. percig, amikor Drazic került ziccerbe, de Kovács spárgázva védeni tudott. A mérkőzésen ez volt az utolsó gólszerzési lehetőség, megérdemelten győzött a hazai csapat.

Jövő hét végén már bajnoki mérkőzés vár csapatunkra, február 3-án a Vác lesz az ellenfél!