Az Andráshida ellen folytatjuk a Magyar Kupában

Összeszedett, céltudatos futballt játszva csapatunk sikerrel vette a Magyar Kupa 8. fordulóját, így ott vagyunk a nyolcaddöntőben. Ellenfelünk a Békéscsaba volt, akik felett 2-0-s győzelmet arattunk.

Habár a vendégek a meccs első percétől letámadtak, a vezetést a hazaiaknak sikerült megszereznie: a 26. percben Albert buktatásáért büntetőt ítélt a játékvezető, amelyet Gyömbér Gábor a kapu közepébe lőtt. A Békéscsabát nem fogta meg a gól, továbbra is támadólag lépett fel, azonban a soroksári védelem jól működött. A legnagyobb vendég lehetőség a 63. percben adódott, amikor a játékvezető büntetőt ítélt a csabaiaknak, ám Hursán a tizenegyest kapu fölé lőtte. A végeredményt végül Tamási állította be a 79. percben, aki Albert jobboldalról érkező labdáját egy visszacsel után a kapu bal sarkába helyezte.

Csapatunk tehát fontos győzelmet aratott, ott van a legjobb tizenhat között a Magyar Kupában és megtörte hat meccs óta tartó nyeretlenségi sorozatát is. Folytatás: 2019. február 20-án és 27-én az NBIII-ban szereplő Andráshida ellen. A továbbjutás két mérkőzésen dől el.