Ilyen volt a tizennyolcadik forduló

Tegnap délután az odavágók utolsó előtti fordulóját rendezték meg a másodosztályú labdarúgó bajnokságban. Csapatunk Nyíregyházán lépett pályára és két gólos vereséget szenvedett.

Úgy is huszonnyolc gólt láthattak a nézők, hogy hat csapat gólképtelennek bizonyult. A forduló rangadóján a Gyirmót idegenben győzte le a Békéscsaba gárdáját és ezzel leszakította magáról a harmadik helyezettet. A Zalaegerszeg az eredmény alapján magabiztos diadalt aratott a Monor otthonában, ám a kék-fehéreknek meg kellett birkózniuk a sikerért. A Kaposvár hazai környezetben nem bírt a rendkívül szívós Doroggal, míg a Budaörs a Balaton partjáról is hazavitte a három pontot. A Csákvár egy félidőt emberhátrányban játszott a Mosonmagyaróvár ellen, ám így is pontot szerzett. Véget ért a Tiszakécske nagy sorozata, míg a Kazincbarcika jókora szerencsével kibekkelte az ETO elleni kilencven percet. A Balmazújváros egyre nagyobb bajba kerül, ezúttal saját közönsége előtt szenvedett vereséget a kieső-jelölt Budafokkal szemben.

Eredmények: Nyíregyháza-Soroksár SC 2-0, Békéscsaba-Gyirmót 0-1, Monor-Zalaegerszeg 1-4, Siófok-Budaörs 0-1, Kaposvár-Dorog 2-2, Csákvár-Mosonmagyaróvár 2-2, Tiszakécske-Vác 0-2, Győri ETO-Kazincbarcika 0-0, Vasas-Cegléd 5-1, Balmazújváros-Budafok 1-2.

Webfejlesztés

Logo_vektor.png