Idei utolsó idegenbeli meccsünkre utazunk vasárnap

Két hetes szünet után vasárnap a tizennyolcadik forduló mérkőzéseivel folytatódik a másodosztályú labdarúgó bajnokság. Csapatunk a hét utolsó napján, Nyíregyházán lép pályára. Az összecsapás 13 órakor kezdődik.

Remélhetően a bajnoki szünet elegendő volt arra, hogy játékosaink regenerálódjanak, meggyógyuljanak és "felszívják" magukat az őszi hajrára. Ennek első állomása - mely egyben idei utolsó idegenbeli mérkőzésünk lesz - Nyíregyházán lesz.

Bár a táblázaton elfoglalt helyezések alapján egyértelműen csapatunk a mérkőzés esélyese, óriási baklövést követnénk el, ha félvállról vennénk a találkozót. Tény, a szabolcsi alakulat messze várakozáson alul teljesít, tizenhetedik helye óriási csalódás a Szpari-szurkolók számára. A nyári átalakulás nem váltotta be a reményeket, így nem okozott különösebb meglepetést, hogy szeptember utolsó napján edzőcserére szánta el magát a tulajdonos. A Bozsik Józsefet váltó Lengyel Roland ugyan remekül, két győzelemmel mutatkozott be a kispadon (a Békéscsabát és a Budafokot verték a piros-kékek), ám az azóta lejátszott öt meccsen csupán két pontra (a Tiszakécske és a Dorog ellen ikszelt a gárda) futotta erejéből.

Hogy az elmúlt két hétben mennyire sikerült rendezni a sorokat Nyíregyházán, nem tudni, ám játékoskerete egyáltalán nem annyira gyenge, mint azt az eredményei mutatják. A sérüléséből felépült Jova Levente - nem is olyan régen közönségkedvenc volt a Haraszti úton -, Fodor Ferenc, Rubus Tamás, Nagy József, Forró Gyula, Daru Bence, Rezes László vagy éppen Pekár László nem ma kezdte a szakmát, azaz nem árt az óvatosság a vasárnapi találkozón.

A meccs külön pikantériája, hogy a Szpari fiatal támadója, Dragóner Filip ügyvezető igazgatónk, Dragóner Attila fia. Hogy melyikük örülhet vasárnap a meccs után, az vasárnap 15 órára kiderül.

Webfejlesztés

Logo_vektor.png