Újra a megszokott mederben ...

Amint azt honlapunknak adott interjújában is megemlítette vezetőedzőnk, Lipcsei Péter, elfogytunk a bajnoki szünet előtti utolsó meccsekre. Az egészséges játékosokra így sokkal nagyobb teher hárult.

A korábbi bajnoki szünetek alkalmával mindig játszott felkészülési mérkőzést csapatunk, legutóbb október közepén például a Ferencvárost fogadta. Most azonban hiába volt "lyukas hétvége" a válogatott Nemzetek Ligája összecsapásai miatt a másodosztályú pontvadászatban is, együttesünk nem lépett pályára.

- Muszáj volt "rápihenni" a folytatásra, hiszen még öt tétmérkőzés, négy bajnoki és egy kupameccs vár ránk a december 16-i zárásig - felelte érdeklődésünkre Lipcsei Péter. - Kevesen vagyunk, így nagyon jókor jött számunkra a szünet. A betegek meggyógyultak, a kisebb sérülésekkel bajlódok felépültek, s remélem valamennyi játékosom feltöltődött az elmúlt napokban, és újult erővel vetik harcba magukat a bajnoki hajrában.

Csapatunk hétfőtől visszaáll a megszokott ritmusra, majd vasárnap Nyíregyházán lép pályára bajnoki összecsapáson. Jó hír szurkolóink számára, hogy az október 7-i, Monor elleni összecsapáson súlyos fejsérülést szenvedett Huszák Tamás valamennyi kontroll lelete negatív lett, s lassan elkezdheti az óvatos mozgást.

 

Webfejlesztés

Logo_vektor.png