Szünet után négyszer is hazai pályán ...

Az utolsó négy meccsen csupán három pontot szerzett csapatunk, azaz talán nyugodtan mondhatjuk, hogy jókor jött számunkra a hétfőn kezdődött két hetes bajnoki szünet. A magyar válogatott észtek és finnek elleni Nemzetek Ligája találkozója miatt legközelebb november 25-én lesz bajnoki forduló a másodosztályban.

Utoljára október 21-én, a Vasas ellen gyűjtöttük be mind a három pontot, azóta a Siófok, a Csákvár és most legutóbb a Békéscsaba ellen egy, egy pontot szereztünk, míg Győrben, az ETO ellen vereséget szenvedtünk. Az elmúlt hetek erőltetett menetét megsínylette csapatunk, hiszen az eddigi hiányzó, Popov Patrik mellett több meghatározó játékosunk - Huszák Tamás, Frőhlich Roland, Orosz Márk - is sérülés miatt kidőlt a sorból. Mellettük még Gyömbér Gábor is kénytelen volt eltiltás miatt kihagyni egy találkozót, egy szóval nem volt könnyű helyzetben vezetőedzőnk, Lipcsei Péter.

A két hetes bajnoki szünet talán elegendő lesz arra, hogy néhányan felépüljenek, illetve a nagyobb terhelést kapók kipihenjék magukat, és az idén még hátralévő négy bajnoki, valamint egy kupameccsre újult erővel fussanak neki. Helyzetünket talán valamelyest könnyíti, hogy 2018-ban már csupán egyetlen idegenbeli meccs vár ránk, november 25-én Nyíregyházára látogatunk. Azon kívül a Kaposvárt, a Tiszakécskét és a Balmazújvárost, illetve MK-meccsen a Békéscsabát hazai környezetben fogadjuk.

Webfejlesztés

Logo_vektor.png