Ilyen volt a tizenhetedik forduló

Tegnap a tizenhetedik forduló összecsapásain léptek pályára a másodosztályú labdarúgó bajnokság csapatai. Együttesünk hazai pályán, vesztett állásból felállva döntetlenre végzett az élvonalba igyekvő Békéscsaba ellen.

A jelek szerint szép lassan kialakul azon csapatok listája, akik valóban a feljutásra pályázhatnak a bajnokság végén. A Győri ETO és a Vasas újabb vereségével úgy tűnik, immár végleg kiszállt a versenyfutásból, ugyanakkor a Gyirmót és a Zalaegerszeg győzelemmel, a Békéscsaba és a Kaposvár döntetlennel erősítette meg pozícióját. A Budaörs "őszinte" futballjával a Vasast is két vállra fektette, míg a Csákvár megszakította a Kazincbarcika nagy sorozatát. Az újonc Tiszakécske tíz hete őrzi veretlenségét, ezúttal Balmazújvárosból vitte haza a három pontot. A Cegléd kettős emberelőnyben játszva is megkínlódott a Monorral szemben, de végül megnyerte a találkozót. A Nyíregyháza két vereség után ismét pontot szerzett, a Mosonmagyaróvár ellenben hazai környezetben alul maradt az alsó házi rangadón.

Eredmények: Soroksár SC-Békéscsaba 2-2, Gyirmót-Győri ETO 2-1, Budafok-Zalaegerszeg 2-3, Vác-Kaposvár 0-0, Budaörs-Vasas 2-0, Kazincbarcika-Csákvár 2-3, Balmazújváros-Tiszakécske 1-2, Cegléd-Monor 1-0, Dorog-Nyíregyháza 1-1, Mosonmagyaróvár-Siófok 1-3.

Webfejlesztés

Logo_vektor.png