Viharsarki vendégek a Haraszti úton

Mielőtt két hetes szünetre mennének a másodosztályú labdarúgó bajnokság csapatai, vasárnap még pályára lépnek a tizenhetedik forduló mérkőzésein. Együttesünk a táblázat harmadik helyén tanyázó Békéscsaba gárdáját fogadja a Haraszti úti pályán.

A viharsarki legénység ugyan nem sziporkázott az elmúlt hetekben, de óriási küzdenitudásról tanúbizonyságot téve, sorra hozta az eredményeket. Az utolsó három fordulóban mindkét hazai meccsen kínkeservese, egy góllal nyerte meg – a Dorog és a Balmazújváros ellen -, míg Vácról egy ponttal tért haza.

A viharsarkiak titkon reménykednek benne, hogy a végelszámolásnál ott lesznek a feljutásra esélyesek között, így idegenben sem a „nem kikapni” jelszóval lépnek pályára. Boér Gábor már tavaly is remekül összerakta a lila-fehér együttest. A nyáron ugyan olyan alapembereket veszített el, mint a gólkirály Birtalan Botond, ennek ellenére most is szépen formálódik a gárda. Az idei szezonban a 21 esztendős Szatmári István viszi a prímet, aki már kilenc találatnál jár. Szalai Dániel letöltötte piros lapos eltiltását, így visszatérhet a keretbe.

A Békéscsaba elleni találkozó vasárnap 13.30-kor kezdődik a Szamosi Mihály Sporttelepen. Az összecsapást Pillók Ádám vezeti, segítői Becséri Gergely és Kepe Arnold lesznek.

Webfejlesztés

Logo_vektor.png