Idén egyszer már sikerült ...

Már nyakunkon is az újabb bajnoki forduló. Szerdán este Győrben lép pályára csapatunk a másodosztályú pontvadászat tizenhatodik fordulójában.

- Idén ősszel egyszer már sikerült – mondhatnák szurkolóink, ha szóba kerül a holnapi , győri összecsapás. A listavezető Gyirmót otthonából – mely Győr külvárosában található - már hazahoztuk a három pontot, azaz talán másodjára is sikerülhet a bravúr. Ezúttal ugyanis az ETO vendégei leszünk.

Márpedig az ETO mintha nem találná a ritmust az elmúlt hetekben. Szép győzelmeket váratlan vereségek követnek. Ennek köszönhető, hogy a zöld-fehér alakulat jelenleg csak a középmezőnyben tanyázik a táblázaton. Legutóbb például Dorogon kapott négy gólt, s szenvedett meglepő vereséget. Pedig nem mondhatni, hogy „nyeretlen” kétévesek alkotnák a győriek hátsó alakzatát. Debreceni András, Völgyi Dániel, Tar Zsolt, Vadász Viktor több száz élvonalbeli meccset jegyezhet pályafutása során.

Amennyiben tehát Albert Ádáméknak sikerül hozniuk azt a formát, amit valójában tudnak, nem leszünk esélytelenek az ETO-parkban sem.

A szerdai bajnoki találkozó 19 órakor kezdődik Győrben.

 

Webfejlesztés

Logo_vektor.png