Ilyen volt a tizenötödik forduló

Vasárnap a tizenötödik forduló mérkőzésein léptek pályára az NB II-es bajnokság csapatai. Együttesünk hazai pályán döntetlenre végzett a Csákvár gárdájával szemben, s így továbbra is ott topog az élmezőny sarkában.

Rossz napjuk volt az élmezőny tagjainak. Az első öt helyezett közül egyik sem tudott nyerni, sőt a Zalaegerszeg és a Kaposvár még vereséget is szenvedett a Budaörs, illetve a Tiszakécske otthonában. Újfent kikapott a Vasas és a Győri ETO is a várakozás alatt szerepel eddig az ősszel. Most felzárkózhattak volna a zöld-fehérek az elől állók mögé, de pont nélkül maradtak Dorogon. A Budafok és a Mosonmagyaróvár rendkívül fontos meccset bukott el a közvetlen riválisnak számító Cegléd és Monor ellen. A Balmazújváros viszont sikerével lélegzetvételnyi előnyhöz jutott a sereghajtókkal szemben.

Eredmények: Soroksár SC-Csákvár 1-1, Gyirmót-Siófok 2-2, Budaörs-Zalaegerszeg 2-0, Vác-Békéscsaba 1-1, Tiszakécske-Kaposvár 2-1, Kazincbarcika-Vasas 2-1, Dorog-Győri ETO 4-3, Budafok-Cegléd 1-2, Mosonmagyaróvár-Monor 0-2, Balmazújváros-Nyíregyháza 2-1.

Webfejlesztés

Logo_vektor.png