Akadémistákkal érkezik a Csákvár

Vasárnap a tizenötödik fordulóval folytatódik a másodosztályú labdarúgó bajnokság. Jó formában lévő csapatunk hazai környezetben, a Csákvár együttesét fogadja a Szamosi Mihály Sporttelepen.

A táblázaton egy pont lemaradással közvetlenül mögöttünk tanyázik a Puskás Akadémia fiókcsapataként működő csákvári gárda. Keretének nagy része Felcsúton nevelkedett, s onnan került kölcsönbe vagy éppen végleg a sárga-kékekhez. Vezetőedzőjük Szijjártó István tavaly ősszel szezon közben vette át az akkor sereghajtó együttest, s szisztematikus munkával a bajnokság végére a középmezőnybe vezette társaságot.

Idén nyáron már nem volt akkora mozgás a klubnál, mint egy évvel korábban, s az új játékosok (Tóth Balázs, Csilus Ádám, Daróczi Zoltán, Simon Márk) beépítésével még stabilabb lett a csapat. Mindennél többet mond, hogy az eddig lejátszott tizennégy fordulóban csupán kétszer, Tiszakécskén, illetve a Békéscsaba ellen nem szerzett pontot a Csákvár, miközben többek között Zalaegerszegről és a Vasas otthonából pontot, Győrből, az ETO ellen pedig mindhárom pontot haza vitte. Vasárnapi vendégünk ugyan úgy 20 gólt kapott, mint mi, s csupán eggyel rúgott kevesebbet nálunk.

A 13.30-kor kezdődő találkozót Nazsa Tamás vezeti, segítői Hofbauer Roland és Szilágyi Norbert Lesznek.

Webfejlesztés

Logo_vektor.png