Már sorsoltak is a Magyar Kupában

Mint köztudott, tegnap kora délután fölényes, 7-0-ás győzelemmel jutott tovább csapatunk a Magyar Kupa hetedik fordulójában, a Vas megyei I. osztályban szereplő Körmend otthonában. Az éjszaka folyamán aztán már ki is sorsolták a következő kör párosítását.

Kedden és szerdán a legjobb 32 közé jutásért léptek pályára a Magyar Kupában a még állva maradt csapatok. Elsőként a Diósgyőr, utolsóként - hosszabbításban - az Újpest harcolta ki a továbbjutást. Mind a tizenkét NB I-es együttes nyert, ám a másodosztály gárdái közül többen is elvéreztek.

Az egykori válogatott játékos, Szanyó Károly segítségével aztán szerdán este 11 óra körül már ki is sorsolták a nyolcadik forduló párosítását. Az ex-újpesti futballista a 32 csapat közül utolsó előttiként húzta ki csapatunk nevét, s NB II-es csoport riválisunkat, a Békéscsabát sorsolta hozzánk. A találkozóra december 5-én szerdán kerül sor a Haraszti úton. A továbbjutás továbbra is egy mérkőzésen dől el, amennyiben a rendes játékidő döntetlennel zárul, 2x15 perces hosszabbításra, szükség esetén tizenegyesrúgásokra kerül sor.

A párosítás: Kaposvári Rákóczi(NB II)–Újpest, Ajka (NB III)–MTK, Budafoki (NB II)–Mol Vidi, Budaörs (NB II)–DVTK ,Vasas (NB II)–DVSC, Pénzügyőr (NB III)–Puskás Akadémia, Sényő (NB III)–Ferencváros, Szentlőrinc (NB III)–Kisvárda, Tiszaújváros (NB III)–Honvéd, Siófok (NB II)–Paks, Iváncsa (NB III)–Haladás, III. kerületi TVE (NB III)–Mezőkövesd, Érd (NB III)–Andráshida (NB III), Füzesgyarmat (NB III)–Tiszakécske (NB II), Sajóbábony (NB III)–Taksony (NB III), Soroksár (NB II)–Békéscsaba (NB II).

Webfejlesztés

Logo_vektor.png