Cél a legjobb 32 közé jutás

Ma este, illetve szerdán folytatódik a labdarúgó Magyar Kupa küzdelemsorozata.Harminckét pályán, hatvannégy csapat veselkedik neki, hogy sikerrel vegye a hetedik forduló akadályát, s kiharcolja a december 5-én megrendezésre kerülő újabb találkozó lehetőségét.

A pályára lépők között ott lesz csapatunk is, mely az előzőjátéknapon a Fűzfő AK együttese ellen elért 5-0-ás győzelemmel kvalifikálta magát a folytatásra. Fortuna kegyes volt hozzánk a sorsoláskor, lévén a Vas megyei első osztályban szereplő Körmend gárdáját kaptuk újabb ellenfélként. Még véletlenül sem akarjuk lebecsülni a piros-fekete legénységét, mely az MK országos nyitányán, az NB III-as Kecskemét otthonában diadalmaskodott 1-0-ra, de számunkra nem is lehet más célja ennek az összecsapásnak, mint a továbbjutás kiharcolása, s az ezzel együtt a legjobb 32 közé való bekerülés.

A Körmend együttese tizenegy fordulót követően a második legkevesebb gólt kapva, jelenleg azonos pontszámmal - a szombathelyi Király SE-vel, illetve Lukácsházával - a második-negyedik helyen áll bajnokságában. Utolsó hat meccsét egyaránt megnyerte, így kellő önbizalommal várja a holnapi kupacsatát.

A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, amennyiben a rendes játékidő döntetlennel zárul, 2x15 perces hosszabbításra, szükség esetén tizenegyesrúgásokra kerül sor. A mérkőzés szerdán 12.30-kor kezdődik, az összecsapást Móri Tamás dirigálja, segítői Bertalan Dávid és Péntek Zsuzsanna lesznek.

Webfejlesztés

Logo_vektor.png