Ilyen volt a tizennegyedik forduló

Többé-kevésbé papírforma eredményeket hozott a másodosztályú labdarúgó bajnokság tizennegyedik fordulója. Mint köztudott, csapatunk gól nélküli döntetlenre végzett Siófokon, s ezzel megőrizte ötödik helyét a táblázaton. Lemaradása a dobogó legalsó fokától mindössze négy pont.

A játéknap legnagyobb meglepetése éppen a rangadón született. Nem is azzal, hogy a Vasas hazai pályán alul maradt a Gyirmóttal szemben, hanem a vereség "nagyságával". Ugyanakkor a Zalaegerszeg, a Békéscsaba és a Kaposvár "csak" kiizzadta a győzelmet a mezőny hátsó fertályán tanyázó vendégével szemben. A Csákvár és a Cegléd hazai környezetben legyűrte a Dorogot és a Budaörsöt,, miként a Kazincbarcika is nyerni tudott az éppen Soroksáron albérleteskedő Monor ellen. A Győri ETO megnyert meccset engedett ki a kezéből a Váccal szemben, míg a Tiszakécske három gólt szerezve is csak döntetlenre végzett Nyíregyházán.

Eredmények: Siófok-Soroksár SC 0-0, Vasas-Gyirmót 0-4, Zalaegerszeg-Mosonmagyaróvár 2-1, Békéscsaba-Balmazújváros 2-1, Kaposvár-Budafok 2-1, Csákvár-Dorog 2-0, Cegléd-Budaörs 2-0, Győri ETO-Vác 2-2, Monor-Kazincbarcika 1-2, Nyíregyháza-Tiszakécske 3-3.

Webfejlesztés

Logo_vektor.png