Gárdos András ott folytatná, ahol egy hete abbahagytuk

Vasárnap kora este, villanyfényes meccsen lép pályára csapatunk Siófokon. Az NB II-es labdarúgó bajnokság tizennegyedik fordulójának összecsapására egyértelműen a három pont reményében utaznak Lipcsei Péter tanitványai, akik az előző játéknapon a Vasast fosztották meg veretlenségétől.

Az angyalföldiek elleni siker alkalmával a mezőny egyik legjobbjának - a két gólt szerző Tamási Zsolt mellett - Gárdos András bizonyult, aki - nem véletlenül - fokozott várakozással tekint a Balaton-parti kirándulás elé.

- Úgy gondolom, a Vasas elleni második félidőben nyújtottuk az eddigi legjobb teljesítményünket az őszi idényben - vélekedett honlapunk megkeresésére a szélvész gyors szélső. - Nem véletlenül fordítottuk meg az eredményt a második 45 percben. Sőt, akár nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna a bajnokesélyes piros-kékekkel szemben. Azt a formánkat kell átmentenünk holnapra és akkor idegenből is haza hozhatjuk a három pontot.

Annak idején megfordult a Balaton-pari gárdában ...

- Nekem mindig egy kicsit különleges lesz Siófokon pályára lépni, hiszen a Fradi utánpótlásából kiöregedve igazán a Balaton-parti klubnál lett belőlem felnőtt játékos. Szép emlékeket őrzök az együttesről, ellenfélként is mindig örömmel térek vissza.

Az elmúlt hetekben mintha megorrolt volna ránk Fortuna, nem kerülték el a sérülések keretünket.

Huszák Tomi, Frőhlich Roland és Popov Patrik továbbra is maródi, és most ráadásul Gyömbér Gabira sem számithat Lipcsei Péter, hiszen a Vasas ellen megkapta ötödik sárga lapját csapatkapitányunk. Ennek ellenére nem panaszkodunk, a rendelkezésre álló keretből a legjobb tizenegyet küldi pályára vezetőedzőnk.

A vasárnapi, Siófok elleni találkozó 17 órakor kezdődik, az összecsapást Kovács Gergely vezeti, az asszisztensek Huszár Balázs és Bertalan Dávid lesznek.

Webfejlesztés

Logo_vektor.png