Monori meccs Soroksáron

Ugyan csapatunk a hét végén Siófokon lép pályára a másodosztályú labdarúgó bajnokság tizennegyedik fordulójának összecsapásán, mégsem maradnak felnőtt bajnoki találkozó nélkül a soroksári futballbarátok.

Már a szezon megkezdése előtt szó volt róla, hogy az NB II-ben újonc Monor gárdája, az osztálynak megfelelő saját pálya hiányában esetleg Soroksáron rendezi meg hazai találkozóit, ám végül az óbudai, Hévizi út mellett tették le voksukat a klub vezetői. Ott, ahol a szintén másodosztályú Vác, valamint az NB III-as hazai együttes is játssza bajnoki összecsapásait. Most olyan terminus nehézség lépett fel a III. Kerületi TVE pályáján, hogy a monoriaknak a hét végére új helyszín után kellett nézniük.

- Mivel a harmadik kerületiek is hazai pályán szerepelnek vasárnap, s a korai kezdés miatt már végképp nem szerencsés egy nap két felnőtt bajnokit rendezni ugyanabban a létesítményben, így újfent megkereste klubunkat a Monor, hogy bérbe vennék vasárnapra a Szamosi Mihály Sporttelepet - tudtuk meg csapatunk technikai vezetőjétől, Kovács Mihálytól.

Miután sikerült megállapodnunk az újonccal, így minden akadály elhárult az elől, hogy a Monor-Kazincbarcika bajnoki összecsapásnak vasárnap 13.30-tól a Haraszti úti pálya adjon otthont.

Webfejlesztés

Logo_vektor.png