Huszák Tomi már a lelátóról szurkolt a társaknak

A Vasas elleni találkozó több okból is örömtelire sikeredett klubunk játékosai, vezetői, szurkolói számára. Egyrészt csapatunk remek játékkal győzte le a mindezidáig veretlen angyalföldieket, másrészt akár kitehettük volna a "Megtelt" táblát a Haraszti úti létesítményre. A lelátó tömött sorai között pedig egy olyan fiatalember is helyet foglalt, akit éppen két héttel ezelőtt a rohammentő szállított kórházba a Szamosi Mihály Sporttelepről.

Csapatunk kapitánya, a 30 éves Huszák Tamás nem csak játéktudása, de szerény, rendkívül szimpatikus viselkedése miatt is szurkolóink egyik kedvencének számít. Sokan még a szemüket is eltakarták, mikor az október 7-én lejátszott Monor elleni bajnoki összecsapás utolsó pillanatában összefejelt a vendégek támadójával, Tóth Barnabással. Az orvosi diagnózis rémisztően hatott mindenkire: koponyacsont-törés - állt a korlapon. Ezek után Huszák Tamás már az elmúlt vasárnap a lelátóról szurkolt társainak.

- Köszönöm, jól vagyok - válaszolt mosolyogva a hogy léte felől érdeklődő kérdésünkre. - Túl vagyok az összes vizsgálaton, valamennyi negatív eredményt hozott. Az orvosok megnyugtattak, hogy szépen gyógyul a törés és ha minden jól megy, két hét múlva elkezdhetem majd az óvatos mozgást. Egyelőre időnként még vér szivárog a fülemből, de ez még a törés következménye, szép lassan kitisztul a hallójárat is.

Vezetőedzőnk, Lipcsei Péter tehát egyelőre még nem számíthat Huszák Tomira, ám a jelek szerint még az idén visszatérhet a pályára.

 

Webfejlesztés

Logo_vektor.png