Győzelmünk jogosságához kétség sem férhet

Régen látott remek második félidőt produkálva, 3-1-re legyőzte csapatunk a tavasszal még élvonalban szerepelt Vasas együttesét a másodosztályú labdarúgó bajnokság hét végi fordulójában. Ezzel nem csak megfosztotta veretlenségétől az angyalföldi gárdát, de a táblázaton is megelőzte és tartja a lépést az élmezőny tagjaival.

Aki látta a kilencven percet bizonyíthatja, egyértelmű győzelmet arattunk a piros-kékek ellen. A vendégek a találkozó során tulajdonképpen egyetlen komoly helyzetet dolgoztak ki, mikor a 74. percben - már 3-1-es vezetésünknél - Balajti Ádám közeli lövését bravúrral spárgázta ki Kovács Dániel. Az első félidőben szerzett vezető találatukat is nyugodtan minősíthetjük "talált" gólnak, hiszen nem kidolgozott támadás végén, hanem egy, a védőnkről lecsorgó labdát kotort a kapuba Birtalan Botond.

Ezzel szemben Tamási Zsolték nemcsak, hogy három szemkápráztató gólt szereztek, de több életveszélyes támadást is vezettek. Mit ne mondjunk, már a találkozó első percében is csak az égieknek köszönhették a vendégek, hogy nem kerültek hátrányba, lévén Orosz Márk 14 méteres lövését a tehetetlen Bese Balázs helyett a jobb kapufa "hárította". A szünetig ugyan nem sikerült bevenni a piros-kékek hálóját, ám a térfélcserét követően már a gólok sem maradtak el. Gárdos András szélvészként száguldozott alapvonaltól alapvonalig a jobb oldalon, beadásait követően pedig többször is sakk-matt helyzet alakult ki a Vasas kapuja előtt. Ezekből Tamási Zsolt kettőt is gólra váltott: egyet fejjel, egyet pedig lábbal bombázott a jobb sarokba. A kettő között Kundrák Norbert csinált bolondot az angyalföldi védelemből, s lőtt külsővel olyan gólt a hosszú sarokba, melyre csak az igazán "nagyok" képesek. Ebben az időszakban már csak egy csapat volt a pályán. Együttesünk egészen más ritmusban futballozott, mint a teljesen tanácstalanná vált vendég gárda, a hajrára már csak az maradt a kérdés, hány góllal nyerjük a rangadót.

A látottak alapján nyugodtan kijelenthetjük, Lipcsei Péter tanítványainak győzelméhez kétség sem férhet. Amennyiben tartósítani tudjuk ezt a formát, akár a dobogót is megcélozhatjuk ...

Webfejlesztés

Logo_vektor.png