Ilyen volt a tizenharmadik forduló

Vasárnap a tizenharmadik forduló összecsapásait rendezték meg a másodosztályú labdarúgó bajnokságban.Csapatunk remek játékkal megfosztotta veretlenségétől a Vasas együttesét és továbbra is ott topog az élmezőny tagjainak sarkában.

A listavezető Zalaegerszeg egy félidőt emberhátrányban játszva, hátrányból egyenlítve mentett pontot Kazincbarcikán, ám ez is kevés volt ahhoz, hogy megőrizze első helyét, miután a Gyirmót gólzáporos diadalt aratott az immár sereghajtó Monor ellen. A Békéscsaba meglepetésre pont nélkül maradt Tiszakécskén, ellenben a Kaposvár nagy csatában diadalmaskodott a Nyíregyháza ellen. A Budaörs idegenben is nyerni tudott a Budafokkal szemben, az ETO pedig lökött egyet az egyre mélyebb szakadékba zuhanó Balmazújvároson. A Vác két góllal vezetett Csákváron, mégsem tudott nyerni, miként a a Dorog és a Siófok is megosztozott a bajnoki pontokon. A Cegléd hat pontos meccsen győzött Mosonmagyaróváron és megkezdte a felzárkózást a bentmaradást jelentő helyek felé.

Eredmények: Soroksár SC-Vasas 3-1, Gyirmót-Monor 7-3, Kazincbarcika-Zalaegerszeg 1-1, Tiszakécske-Békéscsaba 2-1, Kaposvár-Nyíregyháza 2-1, Budafok-Budaörs 1-2, Balmazújváros-Győri ETO 0-1, Csákvár-Vác 2-2, Dorog-Siófok 0-0, Mosonmagyaróvár-Cegléd 0-2.

Webfejlesztés

Logo_vektor.png