Vége: Soroksár SC-Vasas 3-1 (0-1)

Ma kora délután a mindezidáig veretlen Vasas együttesét fogadja csapatunk bajnoki összecsapáson, a Haraszti úton. A rangadó eseményeit 14.30-kor kezdődő online közvetítésünkön keresztül követhetik figyelemmel szurkolóink.

Huszák Tamás, Frőhlich Roland és Popov Patrik sérülése miatt túl sok változtatási lehetősége nem volt a keretet illetően vezetőedzőnknek, Lipcsei Péternek. A vendégek szakvezetőjének, Kis Károlynak védelme összetételét illetően főhetett a feje a találkozó előtt, ugyanis kidőlt a sorból Kelemen Dávid, így változtatnia kellett legutóbbi kezdő tizenegyén.

Soroksár SC-Vasas 3-1 (0-1)

Szamosi Mihály Sporttelep, 800 néző, vezeti:Bogár Gergő (Király Zsolt, Legeza László)

Soroksár: Kovács D. - Gárdos, Dvorschák, Valencsik, Bor - Derekas, Gyömbér - Albert, Tamási Zs., Kundrák - Orosz. Vezetőedző: Lipcsei Péter.

Vasas: Bese - Hinora, Vaskó, Szilágyi Z., Szivacski - Bévárdi, Szatmári L., Hajdú A.,Murka - Birtalan, Balajti. Vezetőedző: Kis Károly.

1. perc: Elkezdődött a mérkőzés. Mi fehér.feketében, a vendégek a hagyományos piros-kék szerelésükben léptek pályára.

1. perc: Valencsik szerzett határozottan labdát a felezővonalnál, Oroszhoz passzolt, aki a balösszekötő helyén betört a tizenhatoson belülre, majd 14 méterről szétforgácsolta a jobb kapufát.

5. perc: Hinora 22 méteres lövése egy méterrel szállt el a felső léc fölött.

7. perc: Tamási Zsolt 25 méteres szabadrúgása a bal felső saroknál hagyta el a játékteret.

9. perc: A játékosok egyelőre előszeretettel próbálkoznak távoli lövésekkel, ezúttal Birtalan próbálta volna meg tesztelni Kovács Dánielt, ám labdája nem talált kaput.

15. perc: Gárdos fordult le erőszakosan Szivacskiról a vendégek tizenhatosának bal oldalánál, középre lőtt labdáját azonban Szilágyi kivágta Kundrák elől.

19. perc: Birtalan Botond térfelünk közepéről, a jobb oldali vonal mellől, élesen a tizenegyes pont környékére tekerte a labdát, Dvorschák és Balajti sem ért hozzá, ezzel azonban majdnem megtévesztették Kovács Dánielt, aki vetődve hárítani tudott.

23. perc: Gárdos esett el a Vasas tizenhatosának bal sarkánál, a játékvezető szabálytalannak minősítette Szivacski belépőjét. Orosz szabadrúgása elhalt a sorfalban.

25. perc: Bor Dávid hosszú indításával Kundrák húzott el a bal szélen, visszagurított labdáját Orosz Derekas elé tálalta, aki középről, 20 méterről, keményen rátűzte, Bese azonban vetődve kiöklözte a labdát.

29. perc: Bal oldali szabadrúgás beívelés után a védőkről lecsorgó labdára Birtalan csapott le és két lépésről, a kivetődő Kovács Dániel alatt a kapuba kotorta a labdát, 0-1.

30. perc: Gárdos beadása után Szivacski és Bor Dávid fejelt össze. Játékosunk húzta a rövidebbet, de rövid ápolás után úgy tűnik, tudja folytatni a játékot.

35. perc: Hinora Kristóf cselezte be magát tizenhatosunk bal sarkánál a büntetőterületen belülre, átadása után Balajti ütemtelenül lőtt kapura, de Kovács Dániel biztosan hárított.

38. perc: Orosz Márk jobb oldali szögletét a rövid saroknál megcsúsztatták, Valencsik érkezett a hosszún, de miközben fejbe rúgták, csak középre tudta bebólintani a labdát, melyet aztán a Vasas védői kivágtak. Védőnket percekig ápolták vérző sérülése miatt, végül egy mezcsere után engedte csak vissza a játékvezető.

39. perc: A mintegy 10 perccel ezelőtt ellenfelével összefejelő Bor Dávid egyszer csak leült a földre, jött a gyors orvosi segítség, mely megállapította, hogy agyrázkódás gyanúja miatt le kell cserélni.

42. perc: Derekas Zoltán kapott sárga lapot, miután ütközött Vaskóval.

43. perc: Percek óta emberhátrányban játszunk, mert Bor Dávid helyére még nem érkezett senki.

44. perc: Cserél csapatunk: Bor Dávid helyére Szpirulisz érkezett.

45. perc: A játékvezető 2 percet hosszabbít.

Vége az első félidőnek.

46. perc: Szakadó esőben kezdődött el a második félidő.

48. perc: Egyenlítési lehetőséget szalasztottunk el: Tamási remekül pörgette le a labdát a jobbösszekötő helyén, mellette ziccerben érkező Gárdos elé, aki azonban az ötös sarkáról lövés helyett középre passzolt és a védők szögletre tudtak menteni.

49. perc: Valencsik 25 méteres, jobb sarokra tartó lövését Bese látványos vetődéssel szögletre tenyerelte.

50. perc: Szpirulisz buktatta Balajtit a kapunktól 23 méterre, Birtalan szabadrúgása alig kerülte el a bal felső sarkot.

51. perc: Balajti 25 méteres, lapos lövését a csúszós füvön is biztosan hárította Kovács.

53. perc: Gárdos mesteri jobb oldali beadása után az ötös bal sarkához érkező Tamási Zsolt gyönyörű mozdulattal fejelt a jobb alsó sarokba, 1-1.

56. perc: Kundrák bal lábas, 14 méteres lövését könnyedén hárította Bese.

58. perc: Gyömbér húzta vissza Hajdú Ádámot, a játékvezető sárga lappal büntette.

62. perc: Albert jobb alsó sarokra tartó lövését Bese nagyot nyújtózkodva ütötte szögletre.

65. perc: Orosz indításával Kundrák tört be a tizenhatos bal sarkánál a vendégek tizenhatosára és bal külsővel, mesteri mozdulattal kilőtte a hosszú alsó sarkot, 2-1.

70. perc: Gárdos újabb szenzációs beadását Tamási Zsolt 13 méterről a jobb felső sarokba vágta, 3-1.

71. perc: Kettős csere a Vasasnál: elhagyta a pályát Murka és Szatmári, a helyükre Hrepka és Talabér érkezett.

74. perc: Bal oldali beadás után a védőinkről lepörgő labdát Balajti 8 méterről kapura lőtte, Kovács Dániel óriási bravúrral kispárgázta a labdát.

77. perc: Cserél csapatunk: Albert Ádám helyére Pál András érkezett.

78. perc: Talabér Attila sárga lapot érően húzta vissza Gárdos Andrást.

82. perc: Utolsó cseréjét is kihasználja Lipcsei Péter: a két gólt szerző Tamási Zsolt helyére Lőrinczy Attila érkezett.

84. perc: Derekas lövését védte Bese.

86. perc: Pál András akasztotta Talabért, a játékvezető neki is felmutatta a sárga lapot.

89. perc: Kovács Dániel bátor kivetődéssel felszedte a labdát a kilépő Birtalan elől.

90. perc: A játékvezető három perc hosszabbítást jelzett.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Webfejlesztés

Logo_vektor.png