Elszántak vagyunk, elvennénk az angyalföldiek veretlenségét

A másodosztályú mezőny egyetlen veretlen csapata, a Vasas legénysége látogat vasárnap a Haraszti útra. Bár mi már ötször is pont nélkül maradtunk az ősz folyamán, mégis csupán egy ponttal előz meg minket az angyalföldi gárda a táblázaton. Sikerünk esetén tehát azonnal meg is előzzük a piros-kékeket ...

Hogy látja, mennyire sikerült a bajnoki szünet alatt kilábalnunk abból a gödörből, ahová szeptember közepén süllyedtünk - tettük fel a kérdést egy nappal a Vasas elleni rangadó előtt vezetőedzőnknek.

- Megmondom őszintén, bizakodva várom a holnapi derbit - kezdte válaszát Lipcsei Péter. - Egyrészt az edzéseken kimondottan jól dolgoztak a srácok, másrészt a Ferencváros elleni felkészülési találkozón olyan teljesítménnyel rukkoltak ki, mely mindenképpen elismerést érdemel. Úgy látom, kitisztultak a fejek, mindenkiben buzog a bizonyítási vágy. Többször is elemeztük a Vasas játékát, s elismerve hogy jó csapat, nem tartanám meglepetésnek a győzelmünket. Külön motivációt jelent játékosaim számára, s ezt próbáltam beléjük külön is szugerálni, hogy tizenkét forduló után ők vehetik el az angyalföldiek veretlenségét.

Frőhlich Roland már korábban súlyos sérülést szenvedett, s most Huszák Tamás személyében egy újabb fontos láncszem esett ki a gépezetből ...

- Két meghatározó játékost veszítettünk el, de a keretünk összetétele olyan, hogy kiesésük ellenére sem kell szerkezetet váltanunk.

Mi dönthet a találkozón?

- Egyrészt védelmünk nem hibázhat, hiszen olyan életveszélyes csatárok állnak Kis Károly rendelkezésére, mint Balajti Ádám vagy éppen Birtalan Botond, akik azonnal megbüntethetik a legkisebb hibát is. Másrészt versenyfutásra kell kényszerítenünk a piros-kékek hátsó alakzatát, lévén támadóink sebességben felülmúlják a vendégek védőit.

A Vasas elleni vasárnapi rangadó 14.30-kor kezdődik a Szamosi Mihály Sporttelepen.

 

Webfejlesztés

Logo_vektor.png