Fradi után, Vasas előtt

Bármelyik magyar "kis" csapat megirigyelhetné azt a sorozatot, amiben éppen van csapatunk. A válogatott szereplése miatti szünetet kihasználva az NB I-es listavezető Ferencváros ellen léptünk pályára - és végeztünk 1-1-es döntetlenre -, most vasárnap pedig a nagy múltú Vasas együttesét fogadjuk bajnoki találkozón.

A bajnoki szünet előtti héten vezetőedzőnk, Lipcsei Péter úgy nyilatkozott, hogy nagyon várja már a "lyukas hétvégét", lévén zsinórban négy vereséget gyűjtöttünk be. A Monor ellen azért már jobban néztünk ki és ami nagyon lényeges, nyertünk is 2-1-re, majd a Ferencvárossal szemben elért 1-1-es döntetlenre akár már büszkék is lehetünk. Ezek után a Vasas ellen nem is lehet más a célunk, mint a három pont begyűjtése.

A vasárnapi győzelmünk felérne egy olyan skalppal, mellyel az idei szezonban még egyetlen gárda sem büszkélkedhet, hiszen az angyalföldi legénység (még) veretlenül várja a hét végi rangadót. A piros-kékeknél a nyári kiesés után földindulás-szerű változás történt. Nem csak új szakvezető érkezett a Fáy utcába, de a távozók pótlására 16(!) új játékost igazoltak. Ennek megfelelően nehezebben áll össze a gárda játéka. Remek félidőket követően érthetetlenül szétesik az együttes, azaz igencsak kiegyensúlyozatlan a szereplése. Különösen védelme bizonytalansága, lassúsága okoz fejtörést Kis Károly vezetőedzőnek. A meglepően sok kapott gólt pedig nehezen tudja korrigálni a még oly veszélyes támadósor.

A Vasas az első három fordulóban aratott diadalt követő kilenc találkozóból csupán egyet nyert meg - a Vác ellen óriási potyagóllal győztek -, az összes többin döntetlenre végzett. Leggólerősebb játékosa az a Balajti Ádám, aki a szezon elején még a Vác együttesét erősítette.

A vasárnap 14.30-kor kezdődő összecsapást Bogár Gergő vezeti, segítői Király Zsolt és Legeza László lesznek.

 

Webfejlesztés

Logo_vektor.png