Ilyen volt a tizenkettedik forduló

Vasárnap délután újabb fordulót rendeztek az NB II-es labdarúgó bajnokságban. Mint köztudott, csapatunk megszakítva rossz sorozatát, legyőzte a Monor együttesét és így továbbra is tapad az élmezőny tagjaihoz.

A tíz találkozóból négy is döntetlenül végződött. Ezek közül a Békéscsaba és a Győri ETO hazai pontvesztése meglepetésnek számít. A forduló rangadóján a Zalaegerszeg a hosszabbításban szerzett góllal legyőzte a listavezető Gyirmótot és átvette a vezetést a táblázaton. Ugyanakkor a Vasas továbbra sem tudja átlépni saját árnyékát, újra csak döntetlenre végzett. A Csákvár szinte kiütötte a Balmazújvárost, miként a Budaörs sem adott esélyt a Mosonmagyaróvárnak. A hetek óta szárnyaló Kazincbarcika újra begyűjtötte a három pontot és a jelek szerint a Nyíregyháza hétközi sikere sem fellángolás volt csupán.

Eredmények: Soroksár SC-Monor 2-1, Zalaegerszeg-Gyirmót 1-0, Békéscsaba-Kaposvár 1-1, Vasas-Dorog 1-1, Csákvár-Balmazújváros 3-0, Budaörs-Mosonmagyaróvár 3-0, Győri ETO-Tiszakécske 1-1, Cegléd-Kazincbarcika 1-3, Nyíregyháza-Budafok 2-0, Siófok-Vác 0-0.

Webfejlesztés

Logo_vektor.png