Vége: Soroksár SC-ZTE 1-4 (1-2)

Ma délután, a másodosztályú bajnokság tizenegyedik fordulójának összecsapásán a Zalaegerszeg együttesét fogadja csapatunk. A 15 órakor kezdődő találkozó történéseit online közvetítésünk révén követhetik figyelemmel szurkolóink.

Már az összeállításokból is érezhető, melyik edző volt elégedett csapata vasárnapi teljesítményével. Míg a vendégek mestere nem változtatott legutóbbi tizenegyén, Lipcsei Péter több helyen is belenyúlt csapatába.

Soroksár SC-Zalaegerszegi TE 1-4 (1-2)

Szamosi Mihály Sporttelepe, 400 néző, vezeti: Takács János (Bornemissza Norbert, Kormányos II. Gábor)

Soroksár: Steer - Gárdos, Gyömbér, Valencsik, Bor - Huszák, Derekas - Albert Á., Orosz M., Kundrák - Pál A. Vezetőedző: Lipcsei Péter.

ZTE: Zöldesi - Kónya K., Lesjak, Devecseri, Gergényi – Hudák, Bedi – Babati, Barczi, Madarász – Gajdos. Vezetőedző: Dobos Barna.

1. perc: Elkezdődött a mérkőzés. Mi sárga-fehérben, a vendégek pedig tiszta világoskék szerelésben léptek pályára.

5. perc: Albert bal oldali szögletét Zöldesi magabiztosan húzta le a gólra éhesen berobbanó Valencsik elől.

8. perc: Bedi szlalomozott végig a zalaegerszegi térfél közepéről tizenhatosunk előteréig, átadása után azonban Valencsik becsúszva szögletre mentett Babati elől.

15. perc: Gyors egymásutánban három szögletet is rúghatott a Zalaegerszeg. Barczi bal oldali szögleténél nem értette meg egymást védő és kapus, a Steer Bencéről lecsorgó labdát pedig Gajdos 5 lépésről a jobb sarokba gurította, 0-1.

19. perc: Cserélnek a vendégek: a megsérült Gajdos helyén Balázs folytatja a játékot.

28. perc: Babati bal oldali szabadrúgását Bedi Bence a tizenegyes pontról a kapufa segítségével a jobb alsó sarokba bólintotta, 0-2.

31. perc: Bedi Bence 25 méteres lövése nem sokkal kerülte el a bal alsó sarkot.

35. perc: Bor Dávid a jobb oldali vonal mellől, ballal veszélyesen tekert az egerszegi kapu elé, Bedi azonban szögletre fejelte a labdát.

37. perc: Bor Dávid jobb oldali szögletét Hudák a saját kapujának oldalhálójába csúsztatta. Egy perc alatt már az ötödik szögletet végezheti el csapatunk. Albert Ádám bal oldali beívelését Kundrák a rövid saroknál, megelőzve védőjét a hosszúba csúsztatta, 1-2.

43. perc: Ismét cserélnek a vendégek: Bedi helyére Kiss Máté érkezett.

45. perc: A játékvezető 2 percet hosszabbít.

Vége az első félidőnek.

46. perc: Elkezdődött a második félidő. Szünetben cserélt csapatunk: a folytatásra Albert Ádám helyére Lőrinczy Attila érkezett.

48. perc: Gergényi a vállánál fogva rántotta vissza Orosz Márkot, jogosan kapott sárga lapot.

51. perc: A bal oldali vonal mellől Valencsik gyengén gurította vissza a labdát kapusának, szerencsénkre Steer Bence időben eszmélt és kapujából kilépve még al tudta rúgni a labdát a nagy lendülettel érkező Madarász elől.

53. perc: Derekas rántotta vissza a mezénél fogva Barczi Dávidot, ő is sárga lapot kapott.

56. perc: Lőrinczy Attila kanyarította középre a labdát a bal oldali szögletzászlótól. A rövid sarokra berobbanó Huszák megelőzte védőjét, de fejese a jobb felső sarok mellett zúgott el.

61. perc: Cserél csapatunk: Pál András helyére Lakatos István érkezett.

63. perc:A szakadó  eső és a nagy szél miatt cseppet sincsenek irigylésre méltó helyzetben a játékosok, de gyűrik egymást tisztességesen.

67. perc: Barczi a bal oldali ötös sarkáról élesen középre lőtte a labdát, szerencsénkre a hosszú oldalon nem volt zalaegerszegi érkező.

68. perc: Derekas Zoltán 25 méteres léc alá tartó lövését Zöldesi bravúrral tenyerelte szögletre.

69. perc: Gyömbér Gábor kapott sárga lapos figyelmeztetést, miután elrúgta a labdát Balázs elől.

70. perc: Harmadik cseréjét is kihasználja a vendégcsapat: Barczi helyén Horváth Krisztofer folytatja a játékot.

72. perc: Babati bal lábas lövése a jobb kapufáról keresztbe vágódott a gólvonal előtt, a hosszún érkezett Hudák Martin és könnyedén a hálóba helyezett, 1-3.

73. perc: Utolsó cseréjét is kihasználta csapatunk: Derekas helyére Tamási Zsolt érkezett.

78. perc: Kundrák kényszerítőzött Tamási Zsolttal a balösszekötő helyén. A visszakapott labdát 16 méterről kapura tűzte, Zöldesi azonban biztosan hárított.

83. perc: Orosz Márk cselezte be magát a tizenhatoson belülre, keresztpasszát Bor Dávid a tizenhatos sarkáról a kapu fölé bombázta.

89. perc: Hudák Martin középre tartó lövése Steer Bence hóna alatt a hálóba csúszott, 1-4.

90. perc: A játékvezető 2 percet hosszabbít.

Vége a mérkőzésnek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Webfejlesztés

Logo_vektor.png