Ilyen volt a tizedik forduló

Tegnap a tizedik forduló mérkőzésein léptek pályára az NB II-es pontvadászat csapatai. Együttesünk ugyan két gólos hátrányból még talpra állt a Cegléd vendégeként, végül mégis vereséget szenvedett.

A listavezető Békéscsaba érvényesítette a papírformát, és biztosan tartotta otthon a három pontot. A Gyirmót ugyanakkor meglepetés győzelmet aratott, hiszen a Budaörs vendégeként diadalmaskodott. Ha nem is brillírozott a Zalaegerszeg, azért legyőzte a Dorogot, míg a Kaposvár két gólos előnyt eltékozolva csak döntetlenre végzett Csákváron. A Vasas zsinórban hetedik(!) döntetlenét érte el, a Győri ETO pedig kibirkózta a hetek óta gólképtelen Nyíregyháza ellen a három pontot. A Monor megtörte rossz sorozatát és a második forduló után ismét nyert. A Kazincbarcika hat pontos mérkőzésen diadalmaskodott Mosonmagyaróváron, méghozzá kiütéssel. A Siófok és a Tiszakécske nem bírt egymással, a pontosztozkodásnak egyik gárda sem örülhet maradéktalanul.

Eredmények: Cegléd-Soroksár SC 3-2, Békéscsaba-Budafok 2-0, Budaörs-Gyirmót 1-2, Zalaegerszeg-Dorog 2-1, Balmazújváros-Vasas 1-1, Csákvár-Kaposvár 3-3, Győri ETO-Nyíregyháza 1-0, Monor-Vác 2-1, Mosonmagyaróvár-Kazincbarcika 0-3, Siófok-Tiszakécske 0-0,

Webfejlesztés

Logo_vektor.png