Vége: Soroksár SC-Budaörs 1-2 (1-1)

Ma délután a kilencedik forduló összecsapásaival folytatódik az NB II-es labdarúgó bajnokság. Csapatunk a Budaörs együttesét fogadja a Haraszti úti pályán. A találkozó történéseiről 16 órakor kezdődő online közvetítésünk révén értesülhetnek szurkolóink.

Lipcsei Péter vezetőedző kényszerből változtatott megszokott kezdő tizenegyén: Bor Dávid eltiltás miatt nem léphet pályára, míg Lakatos István betegség miatt csak a kispadon foglal helyet.

Soroksár SC-Budaörs 1-2 (1-1)

Szamosi Mihály Sporttelep, 300 néző, vezeti: Karakó Ferenc (Szert Balázs, Szilágyi Norbert)

Soroksár: Kovács D. – Gárdos, Gyömbér, Szpirulisz, Valencsik – Huszák, Derekas, Tamási – Albert Á., Orosz, Kundrák. Vezetőedző: Lipcsei Péter.

Budaörs: Demjén – Menyhárt, Fényes, Tányéros, Ódé – Czvitkovics,Kesztyűs, Lengyel B. – Sajbán Máté, Végh G., Csiki. Vezetőedző: Bognár György.

1. perc: Elkezdődött a mérkőzés. Mi a szokásos sárga-feketében, a vendégek pedig szürke-fehér csíkos szerelésben léptek pályára.

3. perc: Valencsik passzolta el a labdát saját tizenhatosunk bal sarkánál, Szpirulisz csak szabálytalanul tudta megállítani Végh Gábort. Kesztyűs Barna bal lábas szabadrúgása életveszélyesen tekeredett a rövid felső sarok felé, végül a léc tetejéről került az alapvonalon túlra.

5. perc: Kesztyűs buktatta a nagy lendülettel előretörő Huszákot a budaörsi térfél közepén, Karakó játékvezető sárga lappal büntette.

12. perc: Czvitkovics-Csiki szögletvariáció után utóbbi 16 méterről, jobbal megcélozta a jobb alsó sarkot, ám lövése nem talált kaput.

14. perc: Huszák indította a jobb oldalon Albert Ádámot, aki élesen a kapu elé lőtte a labdát és bár Kundrák, valamint Huszák is megpróbálta becsúszva a hálóba kotorni, a védők menteni tudtak.

18. perc: Albert Ádám erőszakosan tartotta bent a labdát az oldalvonal mellett, becsapta Ódét, okosan felkínálta lövésre az érkező Tamási Zsoltnak, aki 10 méterről a bal sarokba helyezett, 1-0.

20. perc: Czvitkovics a jobb oldali vonal mellől tekerte a kapu mellé a labdát, Sajbán Máté fejese azonban a léc fölé szállt.

22. perc: Czvitkovics vette észre, hogy Kovács kapus a tizenegyespont táján áll. A kezdőkörből kapura emelt, de labdája elkerülte  a bal sarkot.

26. perc: Albert vesztette el a labdát a vendégek tizenhatosának sarkánál, hátulról becsúszva megpróbálta visszaszerezni, de Ódé lábát találta el, így jogosan kapott sárga lapot.

27. perc: Huszák adott mesteri labdát a középen kilépő Orosznak, aki azonban Fényes szorításában nem tudott kapura fordulni, így végül oda lett a helyzet.

28. perc: Sajbán verekedte magát a bal oldalon a tizenhatoson belülre, éles szögből azonban lövés helyett passzolni akart s labdája keresztben elsuhant a kapunk előtt.

30. perc: Czvitkovics bal oldali szöglete után röviden szabadítottunk fel, Csiki 12 méterről megcélozta a bal felső sarkot, de Kovács Dániel a levegőben úszva biztosan hárított.

37. perc: Ódé bal oldali beadását Sajbán Máté fejelte 8 méterről kapura, éppen Kovács Dániel kezébe.

40. perc: Kesztyűs jobb oldali szögletét Tányéros középről, 5 méterről a léc alá fejelte, 1-1.

43. perc: Gárdos a jobb oldali alapvonalról középre emelt, Huszák a tizenhatos vonalán maga elé tette a labdát, majd tiszta helyzetből a jobb sarok mellé lőtt.

Vége az első félidőnek.

46. perc: Elkezdődött a második félidő.

47. perc: Albert gyorsan elvégzett bedobása után Orosz húzogatott a tizenhatoson belül, átadását Huszák 14 méterről kapura lőtte, ám labdája felpörgött a közbelépő Fényes lábán és így sarokrúgással folytatódott a játék.

49. perc: Tányéros röviden gurította le a labdát kapusának, ám mielőtt Orosz utolérhette volna, Demjén becsúszva a tizenhatos vonaláról kivágta a labdát.

50. perc: Csiki tört be a balösszekötő helyén a tizenhatoson belülre, hosszú sarokra tartó lövése azonban elkerülte a kaput.

61. perc: Cserél  a Budaörs: Végh helyére Fodor érkezett.

63. perc: Albert Ádám eltalálta Ódé lábát, a játékvezető pedig felmutatta neki a sárga lapot a meccsen már másodszor és így villant a piros is.

66. perc: Orosz nagy cselsorozata után Kundrák tört volna kapura, mikor Menyhárt buktatta. A 25 méteres szabadrúgást Tamási ívelte a kapu elé, ám Gyömbér fejesénél már lest jelzett az asszisztens.

72. perc: Czvitkovics bal oldali szöglete után kétszer is tiszta helyzetből lőhettek a budaörsi támadók, ám Kovács Dániel mindkét alkalommal nagyot védett.

73. perc: Kettőt is cserél csapatunk: Orosz Márk helyére Lakatos István, Tamási Zsolt helyére pedig Lőrinczy Attila érkezett.

76. perc: Lőrinczy Attila erőszakolt ki magának lövőhelyzetet a kapuval szemben 16 méterről, ballábas lövését azonban Demjén biztosan hárította.

80. perc: Cserélnek a vendégek: Lengyel Béla helyén Fejős Áron folytatja a játékot.

82. perc: Valencsik mellett Sajbán Máté tört előre a jobb oldalon, az alapvonalról úgy lőtt középre, hogy labdája felpörgött Szpirulisz lábán. Szerencsénkre a labda akadálytalanul suhant el a kapunk előtt.

85. perc: Sajbán Máté jobb oldali beadás után Kesztyűs középen, 5 méterről tisztán fejelhetett, Kovács Dániel a gólvonalon óriási bravúrral lábbal hárított.

88. perc: Kesztyűs 25 méteres szabadrúgását Kovács bravúrral a lécre tolta, a kipattanó labdát azonban Tányéros 8 méterről a hálóba bólintotta, 1-2.

90. perc: A játékvezető 3 percet hosszabbít.

91. perc: Cserél mindkét csapat: a vendégeknél Csiki helyére Csobánki, csapatunkban pedig Derekas helyére Pál András érkezett.

92. perc: Kesztyűs borította fel Huszákot a budaörsi tizenhatos jobb sarkánál. Lőrinczy 20 méteres szabadrúgását a berobbanó Szpirulisz elől Tányéros szögletre csúsztatta.

Vége a mérkőzésnek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Webfejlesztés

Logo_vektor.png