A Budaörs ellen kezdjük a nagy sorozatot

Meglehetősen zaklatott tempóban zajlik az idei másodosztályú labdarúgó bajnokság. Míg szeptember eddig eltelt 25 napján összesen két bajnoki összecsapáson léptünk pályára, az elkövetkező másfél hétben négyszer is meg kell küzdenünk a pontokért.

Nagy sorozat előtt áll csapatunk. Szerdától jövő vasárnap sorrendben megmérkőzünk a Budaörs, a Cegléd, a Zalaegerszeg és végül a Monor együtteseivel. Az erőltetett menet egyetlen pozitívuma, hogy háromszor is hazai pályán fogadjuk riválisunkat, így legalább nem kell utaznunk az összecsapásokra.

Holnap délután a szomszédos Budaörs ellen kezdjük meg a nagy sorozatot. A Bognár György dirigálta gárda jó rajt után látványosan visszaesett, a Kaposvár, Tiszakécske, Balmazújváros, Vác "etap" megszerezhető 12 pontjából mindössze egyet gyűjtött be. Igaz, a legutóbbi játéknapon már ismét régi formáját hozta és Czvitkovics Péter mesterhármasának is köszönhetően simán verte a Dorog legénységét.

Túl sok változást nem hozott a budaörsi keretben a nyári időszak. A meghatározó játékosok közül egyedül Bakos Szabolcs távozott, míg Kesztyűs Barna személyében egy olyan futballista érkezett, aki azonnal beépült a kezdőcsapatba. Az éveken keresztül magasabb osztályban szerepelt Csiki Norbert sérüléséből felépülve még csak egy meccsen lépett pályára, éppen a legutóbbi, 4-1-es győzelemmel véget ért Dorog elleni találkozón.

Érkezők: Adamcsek Máté, Kesztyűs Barna (Paks), Csiki Norbert (Vasas), Végh Gábor (ZTE).

Távozók: Bakos Szabolcs (Nyíregyháza), Bátyi Gergő (Tordas), Palincsár Martin (Monor), Szántó Gergő (Iváncsa).

A szerdán 16 órakor, a Haraszti úton megrendezésre kerülő bajnoki összecsapást Karakó Ferenc vezeti, segítői Szert Balázs és Szilágyi Norbert lesznek.

Webfejlesztés

Logo_vektor.png